BLOG bOZz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najbardzie poczytny blog w sieci (przez streetowców)

Gdyby były niejasności watpliwości "o co kaman". Pytajcie, znam temat chetnie wytlumaczę.

Więc o co kaman? Oby gość sam sobie gola nie strzelił bo chłopcy z drogówki lubia takie filmy Vide słynne palenie gumy BMW. No i ten "instruktzrzowy" film

OZ to prezes SSS a to jest niby o nim samym blog.
Wczytaj się w klimat na streetracing ,,,pl

blog jest mistrzowski, ale trzeba znać trochę specyfikę całości, aluzje do różnych osób itd
brakuje jeszcze klipu jak panowie lecieli 280...

[edycja]dopiero zobaczyłem że klip jest już wrzucony, nie sprawdzałem bloga od wczoraj

[ wiadomość edytowana przez: zork dnia 2007-01-07 13:44:54 ]

Panowie,śmiech śmiechem ale prawda jest a to wiem , że w KG jest komórka zbierająca takie filmy i anlizująca pod katem prawnym i łamania przepisów. Wiem bo u mnie na Okeciu na podstawie takich filmików z sieci 5 kolesiów udupili. Chłopcy sobie kręcili filmiki z wyścigów nocnych na Wirażowej i pochwalili się nimi w sieci. Po kilku miesiącach dostali indywidualne zaproszenia i działę.
Nic mi o tego jedynie uczulam a nie komentuje.

ten klip z pokazu bezpieczeństwa na drogach ma jakieś 5 lat już chyba, generalnie nie o to loto.
Jest pojazd po obecnych praktykach bOZZZa, który nagle stał się największym wrogiem streetracingu blablabla...

I dobrze Zupper, że ich udupili. Ulica nie jest do wygłupów. Powinni taki wentyle rekwirować