Kupie silnik WSk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie kupie silnik od wsk 3 lub 4 w miare tani i najelpiej żeby był na chodzie! Jak by ktoś miał jakąs porpozycje to prosze kierowac na gg 4426665 lub na kom 663498966. Z góry dzięki

musi byc wska.
Wsadź 600 od suzuki będzie zapitalał gokart

Taa Czucz od razu Hayabuza , latwo powiedziec wsadz od suzuki, czemu u siebie nie masz z subaryrny . Od wski do gokarta nawet niezle smiga, tylko nie na nasze masy , co innego z Rzeszowiakiem.

Jasne jak bym wsadził do gokarda 600 to bym wyleciał w powietrze! hehe Ale od wsk 3 jest w sam raz a jak komuś mało to już od wsk 4 już wypas jest! Naprawde moc jest i zapierdziela!! A start bedzie też niekiepski przekonacie sie już nie długo rama już pomalowana kułeczka już nadchodzą silnik jeszcze kupić i zrobić i na wiosne pokaże swoje dzieło !! Aha i jeszcze jedna ważna rzecz musze sie tym nauczyć jeździć bo to w sumie podstawa.

Nie kupuj 4ki bo bedziesz ja czesciej rozbieral niz nia jezdzil, strasznie lipny jest ten silnik. A biegi beda tak jak w wiekszosci, czyli odpalanie na pych i stale zapiete 2, czy ewolucja ze sprzeglem ?

michał pogadaj z Ksiedzem on miał gokarda z silnikiem wski.chyba 4 biegowy podkrecony jeszcze .Powiem ci ze widziem jak to smiga
to pała mała zasuwa ładnie juz nie wspomne o planiu gumaczakoło 100Km/h mozesz jechac

Dodam jeszcze ze ten silniczek to naprawde była bestia zreszta tak jak sama nazwa wskasuje (WSK...Wiesniaku Smierc Kupiłes)lub Wiejski Sprzęt Kaskaderski

Własnie mam teraz dylemat dużo ludzi mi odradza ten silnik 4! I chyba jednak będzie 3 bo mi chodzi oto aby jeździć a nie naprawiać cały czas! A jesli chodzi o śmiganie to zamiata pierwsza liga jeździłem kumpla gokardem i od tego sie zaczeło!

Cytat:
2006-02-18 19:17:13, rzeszowiak pisze:
Własnie mam teraz dylemat dużo ludzi mi odradza ten silnik 4! I chyba jednak będzie 3 bo mi chodzi oto aby jeździć a nie naprawiać cały czas! A jesli chodzi o śmiganie to zamiata pierwsza liga jeździłem kumpla gokardem i od tego sie zaczeło!

zapytaj sie Daniela (ksiedza)jaki silnik bedzie pasowal. On kiedys mial gokarda i nawet fajnie mu to jezdzilo

Poszukaj z mz 150/250 zrob jakotaki przeglad silnika i bedzie jezdzil, to ze 150ka ma 2x wiecej mocy od wski nie wspomne. W wsce 3 trzeba dbac o przerywacz i ustawienie zaplonu, reszta nie sprawia raczej problemow.

Dobrze gada, mz150 w wersji x prawie 11kW, cos o tym wiem . A jesli chodzi o awaryjnosc to mniej dlubania i latwiej ustawic. Silniki teraz mozna za grosze kupic, czasem taniej kupisz cala ;].

Co jak co rama pomalowana już poskładana koła z oponami załozone układ kierowniczy chodzi hamulce chodzą tylko silnika dalej brak. I co ja mam zrobić kurde

Tutaj mozesz zapytac, napewno wiecej wlascicieli motocykli. Mysle, ze w jakims technikum/zawodowce ludzie z wichur maja tez wiekszy dostep do takich cudow. Ostatecznie allegro, albo moge Ci skombinowac silnik do odbioru w okolicach Kielc

no właśnie ja chodze do technikum pytam sie ziomów z klasy co mieszkają na wichurach ale kazdy ma albo zażyłowaną albo sam składa! A za strone dzięki napewno z niej skorzystam!