Maluch kazy na moto.wp.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1400 Turbo odrzutowiec

ludzie piszą wypasione kometarze, mozna jeb.ć ze smiechu

[ wiadomość edytowana przez: PitGTR dnia 2006-02-07 20:34:35 ]

"Maluch jest juz przeszloscia juz lepiej kupic bezpieczniejszy wóz niz jezdzic na takich obrotach maluszkiem....wiadomo ze daje kopa ale za to doprowadza do nierownowagi i zderzenia...co doprowadza do smierci przy duzym uderzeniu..."

ale lol kucze

poczytałem, poczytałem
wychodzi na to ze maluch Kazy to gówno bo na wegrzech jest 1,9tdi, a gdzies tam KRZYŚ co ma 8,5 do 200 i wogóle kazy wyglada jak zwykły maluch i jest do bani i wogóle dno

co ci ludzie wypisują?? az sie żal robi takich ludzi
szkoda tylko ze za tyle wsadzonej pracy i pieniędzy twórcy dostają tak lipne komentarze

no dokładnie, nie uszanują pracy rąk ludzkich. ale gość co sobie chip tuning "zamontował" jest dobry

no dokładnie i to czip tjuning za 2zł z allegro.a jak sie coś spierdzieli w aucie to niewie w którą strone sie łodkrenca i zokręca srubki

"Nadwozie ... jest na tyle sztywne, że w przypadku bardzo dynamicznej jazdy, przednie koło może oderwać się od nawierzchni."

Bo Wy nie rozumiecie jednej rzeczy.
Tutaj wypowiadaja się ludzie, którzy mają coś konkretnego do powiedzenia, a WP jest dla pospólstwa.
Siedzi sobie dresik przy kompie, nie ma co robić bo podarł dres wyciągając komuś radio z samochodu, albo krwią pochlapał bo komuś za mocno z dyńki przyłożył, to wyśmiewa się z malucha.
A jeszcze lepsi są tacy, co się chwalą, że mają BMW, lub inne "lepsze" furki w garażu... tyle że taty.
Ja mógłbym kupić sobie inną furę, tylko po co?
Maluch to autko z duszą, popatrzcie na Fiata 500, ten samochód jest legendą.
I tym optymistycznym akcentem chciałbym zakończyć mój lekko "dołowy" wywód (przed jutrzejszym egzamem z Techniki Cyfrowej)

żenada w tych wypowiedziach...nóż się w kieszeni otwiera...

Tamte wypowiedzi są przerażające! Jak można być takim tępakiem by porównywać rajdowego malca z jakimś "tjuningowanym" golfem? Toż te dresy są dowodem potwierdzającym teorię Darwina

moto.wp.pl/gid,8174508,kat,43960,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=7

czy za maluchem w tle stoi widynek kurde chlop teraz bedzie slawny :

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-02-08 16:14:36 ]
[ powód edycji: Dla leniwych :))) ]

szkoda czasu na czytanie wypowiedzi dresow

"W Olsztynie jest najlepszy

Karolina 2006.02.07 20:56
W Olsztynie jest maluch z silnikiem od Toyoty Supry Twin Turbo o mocy 300 Koni. Do setki w 2 sekundy. A na rejestracji ma napisane OLEK i każdego prześcignie nawet Subaru! I nawet tego białego! "
To moijm zdaniem jest najlepsze

ale coś ty przeca jest jescze mocniejszy, z silnikiem od F16

ooo biale subaru przescignie,szacunek dla takiego malucha

Moja zamulona 650 nawet łyka subaru

takiego w skali 1:18? z napędęm ręcznym

A wiec ja mam fiata seicento 1.2 Turbo GT: turbosprężarka od Opla (doładowanie max 0,7 bara), intercooler, zawór upustowy, kolektor wydechowy spawany, sportowy układ wydechowy, chłodnica oleju, filtr stożkowy, przeprogramowany (V-tech) komputer sterujący pracą silnika OSIĄGI Przyspieszenie 0-100 km/h: 6,3s Przyspieszenie 0-400 m: 14,7s

100% że gość nic sam nie przerabiał przy tym aucie
Ale ogólnikami fajnymi rzuca, od razu czuje się klimat wyscigów na 1/4 mili i komentarze "kibiców" z żelem na włosach.

Sorry, ale znalazłem mistrza:

BMW
Ghost 2006.02.20 14:38
hehe a ja mam BWM 295 km i to jest maszyna

I ch** i po temacie jest w tym momencie panowie

nie no to jest przegiecie jak mozna byc takim kretynem...?

ja się śmiałem do łez powiem wam szczerze jak czytałem te komentarze.