Turyn 2006.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj rozpoczęły się Igrzyska Olimpijskie. Mam nadzieje, ze wspólnie będziemy śledzić poczyniania sportowców,nie tylko z Polski

Szczegóły KLIK

IGRZYSKA ROZPOCZĘTE NA DOBRE!!!!
Ale wydaje mi się, że "nasi" wypadną cienko

Nic nowego ale ja juz mam pare dyscyplin które chętnie obejrze jak jazda na łyżwach, saneczki, snowbord.... i zobacze co jeszcze

snowboard jak dla mnie

no i Jagna

Cytat:
2006-02-11 13:02:33, Quattro pisze:
snowboard jak dla mnie no i Jagna

To bardziej Jagna czy snołbord?

jednak snowboard... jak ze to moje skryte marzenie po tym jak sprobowalem waterboardu

Cytat:
2006-02-11 11:52:09, Esperynek pisze:
IGRZYSKA ROZPOCZĘTE NA DOBRE!!!!

to to juz ?? nawet nie wiedzialem

Docenty, nawet sie nie przyznawaj ze nie wiedziałes choc ja w sumie tez sie nie dawno dowiedziałam

Właśnie wywiadu udzielał Adam Małysz... az go nie poznałam bo tyle mówił ze aż szok

A co to jest malysz

Hehee oj Docenty masz braki że aż wstyd

jakie buraki, jakie buraki

nie to żebym nie doceniał wysiłku naszych sportowców ale...
1) Saneczkarka - w 3 biegach 2 razy leżała, raz miała najlepszy czas ale dojechała bez sanek na metę
2) Dwójki saneczkarskie mężczyzn - na 2 biegi jeden o mało nie zakończył się tragicznie
3) Narciarstwo alpejskie - polski zawodnik nie ukończył slalomu i nie został sklasyfikowany, podobno żle policzył tyczki
4) Łyżwiarstwo szybkie - polski sprinter wyrąbał się na zakręcie
5) Biegi narciarskie - Polka jako jedyna w stawce zeszła z trasy nie kończąc biegu, zasłabła na 8 kilometrze
6) Short track 1500 m - Polak przejechał trasę na ostatnim miejscu nie próbując nawet atakować
7) Snowboardzistkę skrzywdzili sędziowie, tzn. polecieli sobie w jajo

no ale jest jeden plus! biatloniści wracają cali i zdrowi do kraju, znaczy, że się nie postrzelili

[ wiadomość edytowana przez: Jaroslav dnia 2006-02-16 13:52:11 ]

Cytat:
2006-02-16 13:16:01, Jaroslav pisze:
no ale jest jeden plus! biatloniści wracają cali i zdrowi do kraju, znaczy, że się nie postrzelili

Hehee jeden plus ale za to jaki duzy

No bravo Jaroslav - takie skroty mi sie podobaja

a o skoczkach nic ??

akurat szkoczkowie jak nigdy dobrze sobie poradzili

No i na razie medali nie ma...i pewnie nie będzie...nawet brązu...

no to o skoczkach z przymróżeniem oka

Skoczkowie nie zawiedli, Mateja na małej skoczni osiągnął lepsze rezultaty niż na mamucie

Cytat:
2006-02-17 10:29:04, Jaroslav pisze:
no to o skoczkach z przymróżeniem oka Skoczkowie nie zawiedli, Mateja na małej skoczni osiągnął lepsze rezultaty niż na mamucie

oooooo.
to sie akurat zgadza.

"Brąz dla Polski"
Nareszcie