Aniu POMOCY !! chce taki efekt :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie potrzebuje pomocy bo chce uzyskac taki efekt w samochodzie a jaki ocencie sami

http://wokiee.ovh.org/solox185.mpg

Mam nadzieje ze sie wam spodoba jak tylko bedzie dzialac

efekt Staszka dla leniwych

Aha... chcesz sobie autko rozwalic

Ja zdecydowanie nie chciałbym takiego efektu Chociaz jest bardzo łatwy do uzyskania, przeszkoda sa tylko fundusze W kazdym razie przebywanie w takim samochodzie grozi zmiercia a napewno trwałym uszkodzeniem słuchu

Ale tytuł topicu mnie zabił

Hehe ja wiem co do efektu to wlasnie to jest chyba najlepszy test na sprawdzenie czy auto bylo klepane szpachla sama odłazi hehe nie planuje takiego sprzetu miec w aucie bo faktycznie to by mnie chyba zabilo lubie bass ale nie az tak znalazlem jeszcze jeden filmik fajny w garbusie ma wlozone na polke 8xMTX 30cm i w jednych drzwiach 10 razy 6x9 i 5 razy 16cm !! maly przester hehe nawet nie ma jak wytlumic
Gdyby cos to luknijcie tutaj same testy glosnikow
http://www.realmofexcursion.com/videos.html
POZdrO !!

ozesz w morde...
Cisnienie jest tam ogromne.. Najbardziej mi sie podoba jak unosy cala klape do gory...
Szkoda tylko ze nie pokazali czym to napedzaja..

Sprzedam JBL 1000 GT mało uzywany, nie forsowany, w moim samochodzie grał na czystosc a nie na głośnosc JBL 1000GT stan idealny

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-02-23 12:17:52 ]

Vyzn-R musze przyznac ze wypas prawie nie katowany hehehe ale po co niszczyc taki glosnik ?? chyba maja za duzo kasy !! szkoda mi sie go zrobilo

mi tez ale humor mi sie zaraz poprawił jak gosc sie poparzył o cewke

hehe i dobrze mu tak !! a niech mu reka odpadnie !! tak JBL-a katowac !! ciekawe czy mu wzmacniacz tez padl ??

to sa curdwa zydy, niektorzy musza tyrac zeby kupic taki glosnik, a oni tak w czlona wala..

Cytat:
2006-02-23 23:06:20, -STACH- pisze:
hehe i dobrze mu tak !! a niech mu reka odpadnie !! tak JBL-a katowac !! ciekawe czy mu wzmacniacz tez padl ??

ale tu chodzilo o spolenie glosnika, nie wzmacniacza

no ciotka Moon chyba śni- że juz mnie nawet w tytułach postów wzywacie
nie bylo mnie raptem kilka dni a tu takie sympatyczne niespodzianki
pozniej odpisze bo teraz koncze ta stronke druga oto ona i czas mnie goni

Cytat:
2006-02-24 15:29:57, Ania-MaxCarAudio pisze:
Moon chyba śni

ale ci połechtali ego nie????

dobrze ze ego a nie ero