MotoNews.pl

OMEGA A 2.6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam moją omegę niechętnie ale trzeba iść z postępem jak w temacie 2.6 dual ram silnik miodzio 165.000 przywieziona ze szwajcari wymienione tarcze klocki amorki w szwajcari bo taka przyjechała ja wymieniłem płyny paski filtry i pompę wody bo padła i to wszystko jak coś to proszę o kontakt 504-293-448 cena to około 6000 wszystkie opłaty i przegląd jeżdzić jeździć i jeszcze raz jeździć do poprawek blacharsko lakierniczych oczywiście
Pozdrawiam Łukasz

Sorki ale chyba Cie poniosło z tą ceną lekko-z całym szacunkiem dla Ciebie i Autka

kolega ustalajac cene nie wziął pod uwage reali rynkowych cen wiec wybaczcie mu.
za 6 tyc to mozna bez opłat kupic ome B bez poprawek lakierniczych. ale moze ta szwajcarska pięknośc jest jedne w swoim rodzaju.....
pozdrawiam

za tą cene to chyba 2 sztuki
za 8000 jest do wyboru do koloru 2 litrówek w kombiku , roczniki od 94 do 96
jak pójdzie za 3000 to sukces

HA HA HA omega sprzedana za 4500 a mówiliście że za 3000 będzie problem jednak się udało ale dzięki za słowa otuchy
Pozdrawiam omega maniaków

Ej,czemu tak najezdzacie na kumpla? Ja sprzedalem swoja 2.6 za 6000tys. zl.Dwa tygodnie temu. A i coolega niepotrzebnie zjechal tak szybko z cena w dol.

Omega omedze nie równa....
Mam na oku taki sobie egzemplarz (omegaA) gość chce 2 tys euro ale się waham, dlaczego? Proste trzeba włożyć kolejne 2-3 tys euro aby było dobrze. I bardzo żałuję, że mi uciekła taka jedna omega A w paskudnym kolorze (srebrny) za 5 tys euro, zrobiona na tip top. Bo to byłby lepszy wybór.
Ja na waszym miejscy nie porównywałbym w taki prosty sposób.

Ja swoją sprzedałem na stalówkach za równiótkie 7000 zł,oj sorry za 7300 bo jeszcze radio doszło

mario ale Twoja to była mega wypieszczona i tez bym ją kupił za 6 tyś. tylko czemu wczesniej nie wiedziałem.
szkoda