Sprzedam lub zamienię

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że potrzebna mi jest duża przestrzeń ładunkowa a espero ma nie składane tylne fotele muszę myśleć o zamianie auta rodzinnego na astre kombi. espero jest z 96r przebieg ok 230 tyś. auto jest bez wypadkowe. posiada instalację gazową i standardowe wyposażenie. gdzie niegdzie ogniska korozji jak to w espero. auto w ciągłej ekspluatacji. na bierząco dokonywane są wszystkie wymiany. ostatnio tarcze i kolocki, przednie amory. auto cenię na 6500 zł. ważne oc i przegląd. obecnie wymieniane jest sprzęgło.
zdjęcia na email. możliwa zamiana jak już wspomniałem na opla astrę kombi najlepiej w dieselu, ewentualnie w benzynie z gazem.

Urealnij cenę .... albo zmień rocznik i przebieg, bo w tym roku i przebiegu IMHO jak ok. 5 tys dostaniesz, będzie dobrze.

cena do negocjacji.

to ja poprosze foty i kilka slow na temat w/w

foty aktualne beda w przyszlym tygodniu bo auto jest moich rodzicow a bede u nich w przyszłym tygodniu. a co mozna o aucie napisac. jezdzi nim moj ojciec a jest on nader spokojnym człowiekiem i nie meczy auta. auto służy głównie do dojazdow do pracy czyli 3 razy w tygodniu po ok.100 km. dokładny przebieg to 222 tyś. dzisiaj sprawdziłem. spalanie gazu u ojca to 8.1 na 100. i faktycznie kiedyś robiłem tym autkiem trase z gliwic do wawy i spowrotem, to przy predkosciach koło 160 km/h spalanie ok 10/100 ale jak wracałem to juz bez pospiechy tak ok 130-140 km/h to spalanie w granicach 8l/100 mi wyszło. i bez strachu robię takie a nawet dłuższe trasy bo samochód ten jest godny zaufania.

cena minimalna do wźięcia auta to 5500