Co uwazacie o nowej hondzie civic?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wam sie podoba nowa hondzina. Widze ze to autko kontrowersyjne, niektorym sie bardzo podoba, inni uwazaja za ufo.
Wedlug mnie z zewnatrz to nie zabardzo ale w srodeczku super.
A co wy na nia?

GRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nie widzialem innych fotek ale patrzac na to, a nie znajac nawet ceny powiem ze NIGDY W ZYCIU!!

Jedyne co mi sie podoba to chyba swiatla, no wlasnie, trzeba koniecznie dodac CHYBA

Bryla autka moim zdaniem lipna, prawie jak przerosniety Ford Ka.....

nie chce mi sie zreszta pisac wiecej, nie ma po co

ale moze nadrabia mechanika i najnowszymi nowinkami technicznymi....

Ogladalem i macalem na targach, jednym slowem kupa. Wyglada jak ufo, materialy sa lipne, a proba wejscia/wyjscia przez tylne drzwi do srodka konczyla sie zaklinowaniem nog albo waleniem glowa w obrys nadwozia, a zaroweczki na desce rozdzielczej przypominaly mi disco 70' . Moze kiedys mi sie spodoba, moze type-r bedzie jakos wygladal, narazie dziekuje za takie samochody.

zaleta jest to ze ma nawet niezle wyposazenie co do ceny. No i silniki w danych najgorzej nie wygladaja poza 1.4. I ponoc mozna jakis tam wyswietlacz sobie zmieniac ale z wygladlem to spalili

mi sie tajkie auta nie podobaja !!

A mi się podoba, czyli wygląd trawię, prowadzenie jeśli to honda to jest na pewno dobre. Jełsi chodzi o plastikulce wewnątrz, to troszkę przegięli.
T.

napompowany ford ka ,, lipa jak dla mnie

jak to bylo w jednym skeczu kabaretu ani mru mru "przydal"a szczegulnie nie podoba mi sie tyl jak i te tylnie lampy

Jezeli chodzi o mnie wole jezdzic kaszlem niz czyms takim.

No a ja dopisze co mysle o tyle (wczesniej fotek nie bylo)

No wiec mysle ze w jak jakis mierny Picasso kreslil pierwsze linie tej BUDY mial przed oba zdjecia jakiegos Dihatsu i ostro z nich kopiowal...
Po zerknieciu na profil autka tyl skojazylem troszke z leonem, ale po chwili stwierdzilem ze szkoda mi tak leona obrazac. Negatyw ode mnie rowniez za srodek, wystarczy zamienic kierownice na lusterko i spokojnie kazda kobieta moze tak spedzic 2 godz na makijazu :/
A tak na serio, gdyby nie to ze kolo kierownicy jest bardzij w pionie niz w poziomie, widzialbym przed soba deske rodzielcza rodem z tira.
Jesli zas chodzi o zastapienie tradycyjnych skazowek, lampek i przyciskow, panelami LCD-podobnymi stanowczo mowie nie. Wogole mi sie to nie podoba. Obczajalem to jakis czas temu w Peugeout'cie i tez mi sie to nie widzialo :/ juz w takim wysluzobym Tipo bardziej mi sie podobalo (wtedy to przynajmniej byla nowosc, a teraz ani to nowosc ani to nie wyglada)

Aha i jeszcze jedno: brawa dla goscia ktory odpowiada za kolorystyke deseczki <> pewnie ma to cos na celu, w koncu kobiety tez lubia pojezdzic

Jak kogos urazilem to sorki (i tak mam nadzieje ze tego czegos nikt nie kupi), a co do tworcow tego CZEGOS to niezle musieli sie porobic w robocie.... cpunki jedne

A co myślicie o nowej Type-R ce..... Klyk Klyk

Przyszlym wlascicielom proponuje jedna nazwe na autko "Tofik" . I wszystko jasne ;]

Cytat:
2006-02-26 19:31:19, MaCa pisze:
A co myślicie o nowej Type-R ce..... Klyk Klyk

spadlem z krzesla, o jezu co za badziew

NOramlnie wygląda jak japończyk w kiepskich okularach.
To ma wejść w takiej postaci do produkcji?/

tak wyglada juz na salonach bleee

To co widzialem wlasnie europejska wersje na zdjeciach to uwazam to za tragedie na kolkach , ale wydanie coupe Si ktore jest tu dostepne za oceanem , a moze i w Polsce , uwazam za calkiem calkiem autko

fakt wyglada fajnei ryba.

Ale fakt faktem jakbym mial takiego type rka to mialbym gdzies wyglad...

ten si tez mi sie kompletnie nie podoba

choc wyglada podobnie jak pewne autko co jest w stanach w europie go nie ma z tym ze lepiej wyglada od tego Si

ten model mi sie podoba tylko zeby znowu nie walneli jakichs swiatel z tylu niewiadomo jakich

ostatnio wiwidzialem w wraszawie wersje hatchback i w realuj est jeszcze brzydsza niz na zdjeciach