| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2006-02-23 11:15:03 Witam
Do sprzedania mam swoje Espero 1.8CD 95r. z uszkodzonym przodem. Zdjęcia w tym wątku Zostało wszystko tak jak widać na zdjęciach, z wyjątkiem tylnego spojlera (jest klapa druga bez spojlera i bez dziur po nim w tym samym kolorze) i haka. Kolor lakieru Bordo 77L. Silnik żyleta 159 tys. km, skrzynia biegów, w środku tapicerka i siedzenia w bardzo dobrym stanie, szary ładny welurek. Wszystkie szyby, maska kompletna nieuszkodzona, kierownica z poduszką niewystrzeloną (bo nie zapinam pasów), ABS, klima itd. Cała elektryka, plastiki itp. Rdzy nie było nigdzie z wyjątkiem troszkę na dołach drzwi. Generalnie był to egzemplarz bardzo ładny i zadbany. Sprzedaję na częsci, chyba że trafi się dobra oferta za całość to sprzedam w całości żeby się nie bawić. Na pytania i propozycje czekam na priv (żeby publicznego targu nie robić) |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2006-02-23 18:25:20 Ja bym sie pisal na zegarek
Pozdr Jadzwin |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-02-23 22:06:58
To akurat w naszych bolidach nie ma żadnego związku. Przy okazji zapytam o cenę fotela kierowcy lub całego kompletu. |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2006-02-26 22:22:22 Ja bym chetnie lyknal deske - jesli nie ma purchli. Podaj cene. |