Rozbiórka - pytanie do interesantów.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem że podobne rzeczy rzuca się raczej na giełde - ale ja nic nie sprzedaje imo informuje.
Widziałem ostatnio fiacika 131 4d...już bez serca...jednak poza sercem i skrzynią kompletny - wiem że auto ma pójść na żyletki (tak się właściciel zapowiada)...a może ktoś z was potrzebuje czy hamulców, czy mostu...może jakiś chromów, grilla czy świateł itd(myśle że ceny będą naprawde niezłe - czytaj atrakcyjne ).
Ogólnie interesuje się polonezami...ale z doświadczenia wiem że czasem szuka się jakiś "pierdółek" - więc postanowiłem napisać.
Postaram się o zdjęcia (może jutro) - jeśli będzie jakieś zainteresowanie, to podam kontak do właściciela.
Prosiłbym o podwieszenie tego wątku na kilka dni.
Za zamieszanie przepraszam - działam w dobrej woli. ::
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2006-02-26 22:25:36 ]

czekam na zdjecia. Wstepnie jestem zainteresowany przednimi amortyzatorami o ile sa w przyzwoitym stanie.

jesli grill jest na 4 lampy i jest w dobrym stanie to biore.
elektryczne szybki jesli sa to mechanizmy tez by sie przydały
łozyska tudziez.

a ja bylbym zainteresowany jesli są to znaczki 1600/TC

pozdrawiam.

Jak pisałem wcześniej - dziś spróbuje dopytać.
Z tego co widziałem...lampy przednie okrągłe podwójne, tył nowsza wersja, obrotomierz, elektryka też jest (czy działa nie wiem )...zderzaki nowsze z "harmonijką" po bokach, maski oki...fajnie wyglądają chromy na ramkach drzwi i w postaci klinów na szybie przedniej(na tylniej nie zwróciłem uwagi)...zawieszenie ciężko mi w tej chwili ocenić.
Będe informował na bieżąco.

Witam.
Fotek ni będzie.
Auto ma jednak silnik 1400TC - ogólnie jest kompletne.
Za całość człek chce coś ok 700zł - reszte dopytujcie bezpośrednio u niego -> 605960945.
Pozdrawiam.