[k] brazowe szyby do 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pojedyncze sztuki lub komplet.

widac ze zalezy Ci na nich ale to rarytas jak pomarancza w prl..
ja wiem gdzie w gdańsku sa..tylko trzeba poczekac 2-3lata az trafia na szrot...auto jest na parkingu policyjnym wiec przed tym czasem ruszyc sie ich nie da...chyba ze rozlozyc go w nocy

Oooo, sam prezes nas zaszczycił - witam w imieniu furiatów .
Co do parkingu policyjnego to zawsze mozna sie dogadac z cieciem i podmienić na zwykłe białe .
Jakby co to Vievior ma przednią bronzowom z tego co pamiętam, ale nie powiem Ci gdzie parkuje .

Ehehehe, widze że mój pomysł z "odbarwieniem" szyb już się pojawił wcześniej >> TUTAJ <<

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-12-16 01:00:06 ]

a może ukraść go z parkingu? nie wiem czy słyszeliście ale jakis czas temu w Łomży skradziono nowe BMW 7 z policyjnego parkingu, zresztą wczesniej tez już kradzione, było o tym głosno, może ten Fiacik co tam stoi nie ma takiego potenciału pod maską jak to bmw ale może tez da sie uciec

[ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2005-12-16 06:54:38 ]

Chyba jednak "odbrawienie" jest lepszym pomysłem

Nawet nie wedzialem ze taki dobry pomysl mialem, chyba sie o jakies prawa autorskie upomne a te szyby to tak ciezko dostac? osobiscie to ja takich nigdy nie widzialem, tylko na foto w polonezach...

ok, to zostaje odbarwienie, a jak taka szybe odbarwić żeby była ciemniejsza? a może piecowo nad płomieniem z ogniska

Cytat:
2005-12-15 19:32:03, chris1500 pisze:
widac ze zalezy Ci na nich ale to rarytas jak pomarancza w prl.. ja wiem gdzie w gdańsku sa..tylko trzeba poczekac 2-3lata az trafia na szrot...auto jest na parkingu policyjnym wiec przed tym czasem ruszyc sie ich nie da...chyba ze rozlozyc go w nocy

Nie chcę się wtrącać, ale czy to na pewno fabryczne ciemne szyby? Może samoróby i dlatego po zabraniu dowodu trafił na parking policyjny?

Przecież nie wszystkie samochody na parkingu policyjnym są za zabrane dowody rej. itd. Tam głównie są auta z kradzieży, wypadków itp. Poza tym nikt w tamtych czasach poza fabryką nie robiłbrązowych szyb do samochodów.

dokladnie co powiedzial przedmowca
sam sie przygladalem uwaznie i dopatrzylem sie prawidlowosci w tym ze to seryjne... dwa ze to nie folia jak w tjuninku...

i ja witam furiatow!
szyby sa oryginalne, zadna domowa improwizacja. brakuje mi tylko przednich trojkatow. mozna dorobic, ale odcien brazu bedzie inny.

pagan gdzie mozna dorobic szyby barwione? chodzi ci o tlenki tytanu=piecowe przyciemnianie zwyklej szyby czy ktos dorabia szyby barwione? i czy trojkacik w 125 jest plaska tafla czy jest lekko giety?= czy dorabiaja szyby giete barwione

trojkaty sa proste, ale takie dorobienie nie wchodzi w gre, bo nie uzyska sie tego samego odcienia.

posiadam komplet NOWYCH,orginalnych,nigdy nie montowanych szyb(tylnia ogrzewana,przednia i boczne) do 125p.
Oczekuje propozycji cenowych-jeżeli cena będzie satysfakcjonująca,zmienią właściciela

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Mar Ty lepiej wystaw oferte Helsinki vodka.. smakowala mi wtedy....

Cytat:
2006-03-02 14:26:31, cypherius pisze:
Mar Ty lepiej wystaw oferte Helsinki vodka.. smakowala mi wtedy....

bądź na zlocie,albo zapraszam do s-ca
może jak na rekonesans będziemy jechać to przez uć pojedziemy

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek