MotoNews.pl
5 Chłodnica a sprawa Grilla (133046/45) - NT

Chłodnica a sprawa Grilla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Parkując Essinę na OCZYSZCZONYM ze śniegu i lodu parkingu pieknie i klasycznie wjechałem w pryzmę śniegu-lodu. Dolny spojler (oryginalny) w zderzaku połamany (w lato będę sklejał i udawał, że jest ładnie, chyba, że ktoś ma na zbyciu granatowy, uzywany zderzak przód MK VII - to czekam na prv) no i wypadł gril oczywiście. Teraz Essi jeździ jak bezzębny dziadek.

Czy ktoś z was kojarzy, jakie moga być tego konsekwencje dla chłodnicy oprócz tego, że:
- dłużej się nagrzewa silnik w mrozy
- wizualnie jest wyszczerbiony, ale i tak tak naprawdę tego nie widać.

Cytat:
2006-01-27 14:38:34, adam_aaa pisze:
Parkując Essinę na OCZYSZCZONYM ze śniegu i lodu parkingu pieknie i klasycznie wjechałem w pryzmę śniegu-lodu. Dolny spojler (oryginalny) w zderzaku połamany (w lato będę sklejał i udawał, że jest ładnie, chyba, że ktoś ma na zbyciu granatowy, uzywany zderzak przód MK VII - to czekam na prv) no i wypadł gril oczywiście. Teraz Essi jeździ jak bezzębny dziadek. Czy ktoś z was kojarzy, jakie moga być tego konsekwencje dla chłodnicy oprócz tego, że: - dłużej się nagrzewa silnik w mrozy - wizualnie jest wyszczerbiony, ale i tak tak naprawdę tego nie widać.

muchi

Cytat:
2006-01-27 14:50:27, Kielek pisze:
muchi

a przez grilla nie przechodzą??

a po drugie, to gdzie w zimie znajdziesz muchi???

u mnie wszystkie padły!!!!!

uszkodzenie spowodwane jakimś większym kamykiem, czy cos takiego... bo przez mój gril to małe i tak przeleca
czytałem juz na forum ze sie nabijano z tego grila, bo on wcale a wcale nie osłania chlodnicy przed kamyczkami

Ja tam jakoś nie ufam nikomu i dlatego uważam że muchi są wszędzie i zawsze, a kiedy my ich nie widzimy to one nas widzą i już szykują sie do ataku . Wierzcie mi wiem co mówie, muchi są bezwzględne

Muchi to takie wredoty, że każdy mucho przy nich padnie...

I na chwile wracajac do sprawy - jesli tylko choc troche macie pekniety zderzak, gdzie cos ostrego wystaje - to niestety mozecie miec problemy nie tylko z muchami.... ale i z zarejestrowaniem.

Fakt, ze z zarejestrowaniem mozecie powalczyc (np. naprawic zderzak a z muchami nie.....