Nowa evanda (juz bylo)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze juz bylo i byly jakies foty ale nie chce mi sie watku szukac ..a w autoswiecie byla wlasnie notka o premierze w genewie no to poszukalem fotek i musze powiedziec ze mi sie ten samochod podoba daewoo tosca vel chevrolet epica

Zaje...sty, tyle ze nie na moją kieszeń

No, ładniutki, z profilu (szczególnie lekko z góry) to tak Acordem lekko zajeżdża.

no i jest i daewoo z klasa... fakt faktem podobienstw do innych autek mozna sie doszukiwac ale... cos w nim jest
mi sie podoba

problem w tym ze..ten samochod bedzie kosztowal 75-80tys..mozna sie tu spierac ze to cena lepiej wyposazonego kompakta uznanych firm..ale prawda jest tez taka ze niestety utrata wartosci autka w wypadku tego modelu i ogolnie znikomy prestiz powoduje ze 9 na 10 osob wybierze wlasnie np vw jette czy inny mniejszy ale uznany samochod..co innego po roku..jesli spadek ceny bedzie taki jak w wypadku evandy i bedzie mozna kupic roczne auto za powiedzmy 40-45tys to to juz sie robi bardziej interesujace..no ale na to przyjdzie nam poczekac jeszcze 1.5 roku ale mniejsza z tym..moim zdaniem to najladniejszy koreanski samochod jaki dotad widzialem

Cytat:
2006-02-28 09:00:59, Walus pisze:
No, ładniutki, z profilu (szczególnie lekko z góry) to tak Acordem lekko zajeżdża.

Ja miałem raczej skojarzenia z nową Toyotą Camry.

ładniutki

Piękne i stylowe auto, tylko bagażnik mały, ciekawe czy uda im się zrobić kiedyś coś równie ładnego w wersji kombi, chociaż w tego typu aucie ładowność nie jest najważniejsza...

Kiera zalatuje wioską... Z zewnątrz fajny...

Ps.

Za duża utrata wartości... 3 letnie dorwać, za 3... Może jest jakiś sens

Mnie to ona najbardziej przypomina BMW nowej serii 5.

Co ciekawe Koreanczycy jeszcze nie nauczyli sie robic skladanej kanapy. Przeciez to co widzimy to jest identyczne rozwiazanie jak u nas w Espero. Bo nawet jak ta kanapa sie kladzie to korzysci z tego sa znikome

A kierownica (oprocz znaczka) dlaczego wioska? Mogli sobie darowac drewno, ale mimo wszystko, imo nie wyglada to zle.

Jak dla mnie super bryczka. Światła przednie coś w stylu C4 ale bardzij wygładzone, tylne jakby z Lexusa. Całość harmoniczna i stonowana. Nie to co limuzyny o "agresywnej" lini i ostrych załomach.

Ale patrząc na te zjęcia coś mnie drażni. Do modelu nie można się przyczepić bo to co mi przszkadza można zmienić lub wywalić:
1. felgi - totalna porażka stylistyczna, samochód wygląda jakby na "kwiatkach" jeździł,
2. czujniki cofania w zderzaku - nic bardziej szpetnego, chciałbym doczekać chwili kiedy te czujniki będą montowane pod może jakimś grillem albo innymi maskownicami; gdybym miał brać tą furę to bez czujników cofania. Ale pomażyć każdy może .

A żeby mieć takie wnętrze w Esperaku oddałbym nerkę.

Rewelacyjny desing - połączenie Passata z Camry...

Chevrolet zwiększa zyski szybciej niż przewidywało to GM.

Duuuu pod znaczkiem krzyża może jeszcze zamieszać na światowym rynku.

hehe GM ponoc chce odkupi fabryke na zeraniu..zobaczycie jeszcze bedzie renesans daewoo w polsce co do porownan to przod C4 bok bmw5 a tyl audi a6..moim zdaniem to jest najladniejszy koreanski samochod..duzo ladniejszy niz wszystkie kie hyundaye i inne..no nic czekamy na debiut w salonie

qbaj skad ty to wiesz ze GM ma wykupic zeran

W biuletynach FSO jest mowa o ukraińskim ZAO ZAZie.

[ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2006-03-06 15:31:22 ]

Cytat:
2006-03-06 15:27:46, maltoron pisze:
qbaj skad ty to wiesz ze GM ma wykupic zeran W biuletynach FSO jest mowa o ukraińskim ZAO ZAZie. [ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2006-03-06 15:31:22 ]

w telewizorze albo w innym radiu slyszalem..ukraincy to juz zdajsie kupili fabryke i GM chyba rozwaza odkupienie od nich.. pojawilo sie info ze GM pozazdroscilo renaultowi logana i chce tez miec udzial w rynku tanich aut..niemiecki oddzial ponoc nie przyznaje sie jeszcze do tych zamiarow ze wzgledu na potencjalne protesty niemieckich zwiazkowcow ktorzy boja redukcji etatow..pozyjemy zobaczymy oo znalazlem tu

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2006-03-06 17:35:37 ]