Kiedy wolny sluchacz staje sie klubowiczem?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Czy ktos jest wstanie wytlumaczyć kiedy wolny sluchacz staje sie klubowiczem?
Juz jakis czas jestem zarejestrowany na forum ale obok niku nadal ojawia sie wolny sluchacz
Może wkoncu cos podchwyce!
Pozdrawiam
Emitu

Ja też jestem zainteresowany tym dylematem
Co musimy ( bo jest nas kilku ) zrobić aby stać sie pełnoprawnym członkiem klubu F&F oczywiście !!!

witam

ja dolaczam sie tez do was, bo mnie rowniez to iteresuje.
niech ktos napisze jak dlugo trzeba byc wolnym sluchaczem

nie ma prezesostwa to odpowiem.
Jak prezes stwierdzi ze juz sie nadajesz to zostajesz czlonkiem F&F.
Przynajmneij kiedys tak było - ja np chybaz 2 mce czekałem b yzostac członkiem.
i w koncu sie udało

a ja nie mam napisu zadnego...

ja tez mam wpisane Wolny Sluchacz
moze panowie Prezesi sie wypowiedza na ten temat i wszystko bedzie jasne

a więc napisze kilka zdań o członkostwie. W klubie nie pobieramy zadnych skladek ani nic w tym rodzaju, a wiec sa inne kryteria przyjmowaina członkow niz w przypadku klubów ktore takie skladki pobierają, bo wiadomo wpłacone pieniadze świadczą o tym że jesteś w klubie.
Tutaj odbywa sie pewna selekcja oczywiście każdy moze zostac klubowiczem, dla nikogo drzwi nie sa zamknięte ale warunek to udzielanie sie na forum tworzenie w miare mozliwosci strony www, i oczywiscie w miare mozliwosci uczestniczenie w spotkaniach zlotach klubowych.
Jednak forum to jest jakby podstawa ( aktualna klubowa lista jest na forum nie na stronie ), takze po pewnym czasie spedzonym na forum mozna stac sie klubowiczem. Np. jak ktos jest 2 miesiace a napisał np 10 postów, lub dawno nie byl online to wiadomo ze taki osobnik musi poczekac, natomiast aktywni oczywiscie szybciej "awansują". Odrazu przestrzegam przed pisaniem głupich postów, spamowych itp. bo będą ostro tępione
Jak cos niejasne to pytajcie

ja mam pytanie wiadome.
mam nowego malucha wiec chyba jestem w F&F.
A jak jestem to mam chyba cos nad nikiem.
inna sprawa to to czy da sie przerzucic tak forum by pokazywało najpierw stare potem nowe posty ???
Mama gdzies w wrdzie etst moje jstrumionki weglarskiego podesłac ??

Cytat:
2003-04-07 21:25:30, CZUCZU pisze:
inna sprawa to to czy da sie przerzucic tak forum by pokazywało najpierw stare potem nowe posty ???

Da sie, poedytuj swoj profil.

Cytat:
2003-04-07 21:20:57, Koniu pisze:
Tutaj odbywa sie pewna selekcja

Cytat:
6-7 kg cyklonu B wystarczyło do zabicia 1500 ludzi). 4.V.1942 dokonano pierwszej selekcji ''do gazu''

właśnie piszę wypracowanie z historii i pomyślałem, że selekcja to niewłaściwe słowo

Cytat:
2003-04-07 21:25:30, CZUCZU pisze:
ja mam pytanie wiadome.
mam nowego malucha wiec chyba jestem w F&F.
A jak jestem to mam chyba cos nad nikiem.
Mama gdzies w wrdzie etst moje jstrumionki weglarskiego podesłac ??

nie chce wprowadzać niezdrowej atmosfery ale ty czuczu jako członek f&f jesteś już dawno skreślony i nie wiem co yś nie robił to ja sie o to postaram żebyś nim nie był a jeśli nie wiesz dlaczego pisze to tak oficjalnie i przy wszystkich to przypomnij sobie nasza rozmowe w niedalekiej przeszłości !!!

Hallo panowie, nie ma tajemnic w klubie

Moze jakies konkrety ??

Dokładnie dokładnie, jakaś awaria hehe

O czym ty mówisz
Jakos nie pamietam nic . o stanio romawialism y ofotkach ze zlotu i jakoś mi mówiłes kto jest kto.
Wiec jak mozesz powiedz bo jestem zdeka zdziwiony.

The fastest of the red one's
Still Fiat

New don Boliddo

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-04-08 15:44:11 ]

o rzeczach intymnych lepiej nie wiedziec hehe
JOKE :]

Ja moze z innej beczki lecz pokrewnej. Jestem czlonkiem F&F i mam smaka na ta naklejke pod lusterkiem. Mozna jakies gotowe kupic czy wyplotowac z jakiegos gotowego plikuu z corela...

Cze wam!!!

Co ja mam powiedziec do jakie ja grupy naleze nie mam napisane niczego. Chyba jestem jakims wyrzutkiem!!!

A co zrobić żeby wrzucić sobie fotkę bryki przy xywce? Jak ktoś byłby łaskaw, to proszę o obszerne tłumaczenie, takie w sam raz dla komputerowego indolenta

Cytat:
2003-04-09 08:50:07, elwood pisze:
A co zrobić żeby wrzucić sobie fotkę bryki przy xywce? Jak ktoś byłby łaskaw, to proszę o obszerne tłumaczenie, takie w sam raz dla komputerowego indolenta

w swoim profilu masz opcje !!!

thx! jak zaprzęgnę do roboty majstra od komputrów z mojej firmy to dorzucę mirafiorkę co by każdy mógł popodziwiać