RS 2000 POMOCY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, mam maly problem!! mkV rs 2000... wiec dzisiaj wymienilem bendix + lozyska na alternatorze, wczesniej mialem problem z zapalaniem ale teraz odpala od strzalu. Pojawilo sie falowanie na niskich obrotach - wiem krokowiec! ale jest inna nieprzyjemna rzecz - zmula strasznie silnik! do ok 4,5 tys obrotow wogole nie ciagnie dopiero pozniej nagle dostaje kopa, nie zawze sie tak dzieje!! macie jakies pomysly co to moze byc!!??!! z gory dzieki
pozdrawiam

Moze zle komp sie wprogramowal i reset by pomogl??Przeca nic nie grzebales

Seba, czyli odpiac cale zasilanie??

No mozna sprobowac,bo jak alternator byl robiony to aku bylo odlaczone wiec jest jakies prawdopodobienstwo,ze zle sie "ulozyl" komp.

A masz LPG? Jeśli można poza tematem spytać, jak to możliwe że masz 185 KM w swoim RSie?

heops, nie mam LPG, 185 szacowane przez poprzedniego wlasciciela ale jeszcze nie dojechalem na hamownie. ma podobno modul i jest zrobiony przelot + stozek. cos mi sie nie wydaje ze jest tyle, bedzie korekta po hamowni

Cytat:
2006-02-28 22:34:18, hepos pisze:
A masz LPG? Jeśli można poza tematem spytać, jak to możliwe że masz 185 KM w swoim RSie?

No ma i tyle - widze kolejne czepianie sie.

chlopaki, sorry ale odbiegamy od tematu!! mam nie mam nie wiem!! pochwale sie jak bede mial wykres! narazie prosze o pomoc! seba trzeba odlaczyc czly aku!! tak??

wystarczy odpiąc klemę +...na całą noc
Powinno wystarczyć

Cytat:
2006-02-28 22:53:00, Janek-RS pisze:
wystarczy odpiąc klemę +...na całą noc Powinno wystarczyć

Mozna odpiac dwie i je zlaczyc - mi dopiero to pomoglo by obroty wrocily

U mnie w Peugeocie działo się podobnie. Okazało się że pompa paliwa daje za słabe ciśnienie.
EDIT : Mówię o mule.

[ wiadomość edytowana przez: hepos dnia 2006-02-28 23:02:31 ]

dzieki bardzo, juz odpiete + krokowiec wymatowany do przeczyszczenia. pozdr