Zderzaki i dokładki do Lantry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Czy orientuje się ktoś gdzie w Polsce można kupić nakładki na zderzaki bądź całkiem zmienione zderzaki do lantry J1a? Widziałem ostatnio takiego hyundaia i miał bardzo fajnie zrobioną nakładkę na przedni zderzak w związku z czym wiem że gdzieś coś takiego kupić można, tylko pytanie gdzie?

chyba była to rzeźba tak jak w 99% przypadków części tuningowych do Hyundai

pogadaj z Oddim on dłubał swoją (tylko on ma nowszą)

Też tak myślałem ale najlepsze jest to ze objeździłem większosć firm zajmujących się tuningiem w Szczecinie i co sie okazało oni umieją tylko przyklejać seryjne plastiki na klej do szyb i tylko jedna zaproponowała przerobienie zderzaka od innego auta ale niestaty w ofercie nie moge znaleźć nic co by mnie zainteresowało.

Damian,

z całym szacunkiem Lantra to jest dobry materiał na sleepera, tjuning optyczny zostaw właścicielom cieniasów itp.;

kasę zaoszczędzoną na nowym/ fajnym zderzaku radzę Ci zainwestować w nowe gazówki KYB + konkretne sprężyny + dobre opony na alusach 15' (w naszych realiach niższy profil chyba jest bez sensu), itp. rzeczy

więcej; może się zdarzyć, że jeżeli dasz dorobić zderzak to np. przy 180 km/h doznasz szoku jak Ci odleci fragment zderzaka

[ wiadomość edytowana przez: e-gen dnia 2006-02-13 12:32:05 ]

Właśnie też tak myslałem ale zobaczyłem rewelacyjny zderzak i stwierdziłem że musze mieć podobny.

Oczywiście alumy też. Nie zależy mi oczywiście na dokładkach w stylu WT - ala zderzak od parowozu bo takie niestety w lantrze widziałem, ale na czymś nieznacznie zmieniającym wygląd auta

Ten zdzerzak z foty ktora zamiesciles widzialem pare razy w lantrach w moim miescie, coraz ich wiecej sie teraz robi,proste sprowadzaja je z NIemiec i wlasnie do tego darze. Otoz kiedys wpadlem na tak niemiecka strone chya Ath cos takiego ;/ nie pamieatm i tam wlsnie byly tez zderzaki do kupienia po kosmicznej cenie ok 900zl za przedni ;/

ja kiedyś trafiłem na stronę włoską i tam mieli jako zderzak przedni tylko taki parapet coś w stylu jak w pługach montują za 400Euro, Zgadza się, ta lantra ze zdjęcia jest sprowadzona.

Mi sie wydaje ze najprosciej i chyba najtaniej i najlepiej wyjdzie jak sie kupi jakis zdzerzczek dydykowany do sraszczej hondki i poprostu go sie dopasuje ;] Tak wlasnie zamiezram na wiosne jesli uporam sie z moim kosmicznym spalaniem ;/

dokładnie tak chcem zrobić, mam już wybrany wzór ao audi RS i fachowca który za takie coś chce 600zł.