Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Artur_ST Red Devil Wartopia | 2006-02-28 16:12:11 moze być wąż pęknięty, moze być pompa wody....ale skoro nie miałeś czasu zerknąć to pewnie nie namierzysz usterki..a wystarczy otworzyć maskę |
![]() saqul Espero 2.0 CD LPG / ... Kleszczów | 2006-02-28 16:19:13 miałem podobne problemy, okazało się że układ był nieszczelny, a dokładniej korek od zbiorniczka wyrównawczego był do wymiany, ale wode wywalało dopiero jak silnik był rozgrzany pożądnie. To znaczy gdy silnik pracował wszystko było OK, ale jak zgasiłem to wywalało wode - poprostu nie było cisnienia i woda się gotowała, no i auto się grzało. wymiana korka i wszytko oki ![]() ![]() |
![]() skidmarks Sympatyk FEFK Yamaha KiloFazer/ Es ... Polkowice/Radwanice | 2006-02-28 17:02:44 a czy czasem nie miałeś wody zamiast płynu i w te mrozy nie zamarzło ci co mogło doprowadzić do uszkodzenia pompy?/ |
![]() saqul Espero 2.0 CD LPG / ... Kleszczów | 2006-03-01 22:40:18 po tej wypowiedzi myślę że masz niedrożny układ - gdzieś się zapchał jak to była by pompa wody to nie robiło by się ciśnienie i nie wywalało by wody, albo poprostu zapowietrzony układ - nie wiem jak u ciebie ale w moim aucie wlewa się wode przez odpowietrznik w obudowie termostatu i wtedy układ sam sie odpowietrza, najpierw poszukaj informacji jak i gdzie prawidło wlać wode (płyn) albo jak odpowietrzyć układ - jak nie masz ogrzewania to może nagrzewnica się zapchała i nie ma obiegu - takie właśnie są objawy - nie masz ogrzewania - silnik się grzeie i wywala wode |
![]() saqul Espero 2.0 CD LPG / ... Kleszczów | 2006-03-01 23:06:03 pisales ze chodzil na wodzie wczesniej, mógł się zrobić kamień - tak jak w czajniku ![]() |