Pierwszy raz widze takie cudo ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pierwszy raz widze espero w kolorze Ferrari

Daewoo Ferrari

ciekawy kolorek

Też zwróciłem uwagę na ten samochód ze względu na kolor. Tylko dlaczego lusterko od strony kierowcy jest czarne?

Dodatkowe informacje:
sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany

A właściciel pomalował go na czerwono ze względu na to, że chciał mieć imitacje Ferrari ?

Niezła ściema

na tle tej astry to błyszczy sie ze hej

nawoskowali

to standardowy - fabryczny kolor espero, czerwony-niemetalic. Widzialem takich kilka w londynie i w holandii.

Kolorek bardzo ladny
Niby 1996 r prod. a lusterka zewn. (pomijajac fakt, ze lewe czarne) starego typu i kierunki w blotnikach (do 95).
Ma za to podwojny podlokietnik i nowki felgi (lub regenerowane).
Ale chyba byl bity przodem, bo jakos nosek nie jest na rowni z reflektorami (szczeliny) i zderzak jakos opada na str. kierowcy w dol (szersza szczelina miedzy nim a noskiem).

[ wiadomość edytowana przez: Andi_K dnia 2006-02-10 12:16:34 ]

Widziałem móntwo Esperaków w tym kolorze na stronach koreańskich, a i w samej Warszawie nie raz takiego widziałem...

No ot szczęściarze bo ja pierwszy raz trafiłem na taki kolor....

w Gdanksu tez kilka takich widzialem

Ladniutki.

Andi, jak Ty po fotkach o takiej wielkosci jestes w stanie ocenic czy auto bylo bite to gratuluje domyslunku bo znieksztalcenia matrycy, przetwarzanie obrazu cyfrowego itp pierdoly skutecznie to uniemozliwiaja (jak i sam maly rozmiar tej foty)

Cytat:
Andi, jak Ty po fotkach o takiej wielkosci jestes w stanie ocenic czy auto bylo bite to gratuluje domyslunku bo znieksztalcenia matrycy, przetwarzanie obrazu cyfrowego itp pierdoly skutecznie to uniemozliwiaja (jak i sam maly rozmiar tej foty)

Juz raz jeden z naszych kolegow klubowych (bodajze Lucyferus) pokazal zdjecia Esperaka na forum i mial tak samo..rzucilem haslo i potwierdzil, ze auto bylo pukniete z przodu.
Jakos jak inni robia zdjecia przodow Esperaka to jeszcze sie nie zdarzylo ,zeby przez jakies tam np. znieksztalcenia matrycy czy cos podobnego szczelina miedzy noskiem a zderzakiem nie byla rowna !!
Poza tym znam to z wlasnego auta --> moj kolega poprzedni wlasciciel puknal przy bardzo malej predkosci lewa str przodu tak,ze wlasnie zderzak mu lekko opadl i pekla leciutko szybka reflektora !! Ale ja (ani On) nic z tym nie robilem (no moze troszke przy okazji czyszczenia reflektora podnioslem zderzak leciutko /tyle na ile sie dalo bez calkowitego jego odkrecania/ i jezdze tak do dzis

A co powiecie na takie Espero z Bułgarii?

Cytat:
2006-02-27 19:52:55, Esperynek pisze:
A co powiecie na takie Espero z Bułgarii?

Powiemy, ze to nic nadzwyczajnego. Kolejny kolor Espero

no mi sie podoba ta bulgarska wersja..przeciwmgielnych

Cytat:
2006-02-27 22:03:23, qbaj pisze:
no mi sie podoba ta bulgarska wersja..przeciwmgielnych

Tak Kuba, wiemy Moze zagadaj z kims z koreanskiego klubu i wysle Ci do Polski

Albo ja na uczelni pogadam, znam sporo Koreancow, to przemyca do kraju

Witam

Ja jestem posiadaczem "takiego cuda"

Rok prod.1995,poj.2,0+lpg,abs,klima

[ wiadomość edytowana przez: egon_t dnia 2006-02-28 15:42:11 ]

Cytat:
2006-02-27 20:41:26, QLogic pisze:
Powiemy, ze to nic nadzwyczajnego. Kolejny kolor Espero

Z kąd ja znam takiego esperaka!! ale to nie koniec ciekawych kolorów ja widziałam espero o kolorze czarnej perły niestety zdjątek nie mam Ale mi się cholernie podobało

Cytat:
2006-02-28 19:41:42, Andzia54495 pisze:
Z kąd ja znam takiego esperaka!! ale to nie koniec ciekawych kolorów ja widziałam espero o kolorze czarnej perły niestety zdjątek nie mam Ale mi się cholernie podobało

Proszę bardzo

No a ja wczoraj w Sopocie widziałem w przelocie Esperaka w kolorze, jak to określam emaliowanego garnka, czy spranych niebieskich gaci. Dziwny był trochę, mimo że chyba metalik.

Cytat:
2006-03-01 16:40:34, Esperynek pisze:
Proszę bardzo

eeeeee.........
Tamte było fajniejsze miało zderzaczki z przodu i z tyłu i miał fajną wysoką lotke! Ale to chyba nie klubowy co??