BRC Sequent24 ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Co sądzicie o takiej instalacji ?? Czy jest OK ?? Silnik turbo, 4 cylindry.

Ewentulanie co poliecicie w podobnej cenie.

Witam, ja mam taką instalkę w Omedze 2.0 16 V. Instalka sprawuje mi się bardzo dobrze, załozyłem ją pod koniec października i do tej pory zrobiłem ok. 5000 km. Narazie nie miałem z nią żadnego problemu. W zasadzie nie ma wielkiej róznicy w jeździe na benzynie a na gazie, bo wiadomo że jaką instalke byś nie założył to nigdy nie będzie to samo co benzyna. Spalanie w cylku mieszanym to ok. 12.5 litra/100 km, na trasie schodzi nawet do 11 litrów/100 km, w mieście dochodzi do 15 l/100 km.
Ze swojej strony polecam tą instalkę. Ja zakładałem w Krakowie, koszt tej instalki 3900 (z tego co wiem do tej pory się nie zmienił).

Cytat:
2006-02-21 13:27:12, stanek39 pisze:
.. Ja zakładałem w Krakowie, koszt tej instalki 3900 (z tego co wiem do tej pory się nie zmienił).

gdzie zakładałeś ??

tylko nie zakładaj w BKZ Auto - mam z nimi big problem.
W wrześniu instalowałem BRC Sequent24 u nich , jak było cieplo bylo ok. ale od listopada jest koszmar.

Witam.
Mam taka instalacje w Seacie Toledo 1.6 74KW i jak na razie żadnych problemów, no może z wyjatkiem wskaznia poziomu lpg w butli, ale przyzwyczajiłem się do tego. Założyłem tą instalke za 3500 złoty a spalanie mam koło 9 litrów w cyklu 70% trasa i 30% miasto
Pozdrawiam

Ja zakładałem w BKZ AUTO na Jana Pawła II i nie mam zadnych problemów.