Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2006-03-07 14:38:18 Pomysły naszego nowego rządusą cudowne. I pomijam juz to, ze nie patrzy on w przód, nie stawia na młodierz, nie martwi się o prace dla ludzi. Najważniejsze jestr rozliczyć KOMUNISTÓW, kapiusiów UBków, itd. W imię miłosierdzia bozego oczywiście.
Ale ostani pomysł, bardzO mi się spodobał: Religia (oczywiscie obowiazkowa), wliczana do średniej na świdectwie, religia na maturze a na deser Narodowy Instytut Wychowania. No to juz mysle, ze jest paranoja, żeby w XXI wieku, w demokratycznym kraju przymuszać do takich rzeczy. Ja na szczęscie mam juz szkołę za soba, ale pmysł mnie przeraził........ Boje sie, ze nidługo dowiem się, że musze chodzić co niedziele do kościoła, powiesic sobie w warstacie krzyżyk na scianie (krzyzak do kół nie wystarczy) i na lusterku różaniec. Dobrowolnie przelewać składi na konto Ojca Dyrektora, a za kupno kondomów pójde siedzieć...... Wizja zamieszkania w Australii staje mi isę coraz bliżasza, kluby Fiata juz wiem, że tam sa, ciepełko cały rok, tylko auta kierownice maja nei potej stronie co trzeba......... |
![]() florek127 F&F Sympatyk Fiat 127 Top w trakc ... Krotoszyn | 2006-03-07 15:03:37 i pomyśleć do kur.... nędzy, że ja właśnie jestem w LO ![]() |