| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-02-27 22:44:16 Ale super urządzonko wprowadziło BMW (z Funiastych).
Mnie zawsze wqrza wpasowywanie się w lukę pomiedzy innymi autami. A tu... takie cóś... jak znalazł . Niech to się stanie tak popularne jak abeesy i inne -esy, plaeseee . |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-02-27 22:48:32 Łeee... coś mi nie chce dzialać link do filmiq http://www.funiaste.net/image.php?image=2006luty27bmv.wmv
Wejdźcie sobie na Funiaste Zdzisia(j) i tam jest na koncu "genialne urządzenie" |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-02-27 23:12:55 Lenistwo
System swietny ale wystarczy czujnik cofania Mariusznia jeszcze troche i kierowca bedzie spał za kierownica wcisnie tylko wybrany adres gdzie sie chce znalezc i spanko. Chodz taki system byłby dobry dla tych co jezdza po pijaku. Wsiada taki do fury i mówi do domu on idzie spac a furka sama jedzie pod blokiem uruchamia sie katapulta i gosciu laduje w łózku no chyba ze mu baba zamknie okno |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-02-27 23:28:48 nooo ,to citroen poszedl o krok dalej, bo tam samemu tylko zmieniasz bieg - prod/wsteczny. Reszte zrobi samochod... |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2006-02-27 23:35:52 Tak, tak - w C3 widziałem coś takiego.
Ale czy mozemy miec do czegos takiego zaufanie??? |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-02-28 10:49:28
Jak sam cofam, to też nie mam 100% zaufania do siebie . Zdarza się, ze wydaje mis się, że mam jeszcze 10cm, ale... okazuje się, ze nie miałem .
A najlepsze ustrojstwo, to automat do podjeżdżania do przodu w korku. Mógłbym wreszcie oddać się bezstresowej lekturze książki czekając pokornie każdego dnia 20-30 min. w korq przed skrzyżowaniem z Marynarską w wawie . A tak muszę co chwila się odrywać od lektury, włączać bieg, podjeżdżać, hamować, wyłączac bieg, chwila czytania i dalej to samo razy 135... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-02-28 20:03:34
Wieksze niz dla czlowieka. elektronika sie nie pomysli i zawsze trafnie oceni odleglosc. ten citroenowski jeszcze sam szuka miejsca do parkowania i sprawdza, czy auto wejdzie. |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-03-03 21:02:22 Ej a jak byscie sie czuli gdybyscie sie przesiedli na skrzynie automatyczne.Przeciez to jeden pedał mniej Ja osoboscie nie odebrałbym sobie tej przyjemnosci tak samo z ta elektronika całkowita.czujnik cofania owszem bym sobie wstawił bo kanciak myli o jakies 30 cm ale juz takiego systemu to napewno nie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-03-03 23:56:14
Ja bym się czuł fajnie . Szczególnie w korkach w Wawie, by mi reka odpoczęła od ciągłego machania tą wajchą i noga od permanentnego naciskania sprzęgła .
A może AutoWaz robił coś z automatem? [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2006-03-04 00:04:49 ] |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2006-03-04 02:04:37 automat fajne sprawa...w tej chwili mam na codzień automat z tiptroniciem w audi....
naprawde przyjemnie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-03-04 10:04:55
Przy takiej dynamice wzrostu ilości samochodów oraz rozwoju technologicznym pewne zmiany sa nieuniknione . Ja się nie pogniewam, jeśli za 15-20 lat (jak dożyję ) wsiąde do samochodu, powiem "Poznań, ul. XYZ nr 24", nacisnę guzik, rozłożę sobie fotel, wezmę książkę i zatopię się w lekturze (lub włączę sobie dobry film, lub po prostu... prześpię się). A jak będę miał ochotę na samochodowy extreem, to pojadę sobie na specjalny tor dla samobójców pojeździć straśnym, autem ze schyłku XX wieku, bez czerwonego guzika. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-03-04 11:27:45 skrzyni automatycznej nie trawie. I juz.
wiem, ze wygoda i itp - ale nie lubie. Probowalem jezdzic z automatem i mi to zupelnie nie lezy. Za to ten pomocnik parkingowy - dobry. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-03-04 12:04:20 ...albo tak -> naciskasz guzik, samochód już sam zajmuje się jazdą do celu, a ty też się zajmujesz... żonką (lub inną koleżanką). Przedtem przyciemniasz szyby oczywista. To już z pewnością fajniejsze, niż prowadzenie auta . |
Ciurus ŁADA 2105 125p noi P ... okolice Cz-wy | 2006-03-04 12:10:55
ale ile mozna!!
chociaz co ja gadam dlugo mozna
tylko ze to dobre by bylo w dalszej podrozy. ja bym sobie niepotrafil odmowic przyjemnosci jazdy bokiem, strzala ze sprzegla i postawienia fury w poprzek drogi i piekne wyprowadzenie jej (z tym piekne i wyprowadzenie to roznie bywa )
a wogole to drogi powinny byc krete i szutrowe!! |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2006-03-04 12:48:43
...ooooo i to jest własciwe podejscie! ja dorzuce tylko ze powiny byc obok tych szutrowych maksymalnie kręte, "zaśnieżone" i "lodowe" ![]() |
Ciurus ŁADA 2105 125p noi P ... okolice Cz-wy | 2006-03-04 13:04:50 ale prosze bardzo, lato szuter zima snieg i lod
och jejku, ale pieknie, zebym tylko jeszcze mial na zime na tyle te oponki co juz pisalem w poprzednim watku (kolcowane wersja cywilna). ejj?? a gdzie sa takie drogi bom sie chyba rozpedzil |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-03-04 15:49:29 skrzyni automatycznej nie trawie. I juz.
wiem, ze wygoda i itp - ale nie lubie. Probowalem jezdzic z automatem i mi to zupelnie nie lezy. Za to ten pomocnik parkingowy - dobry. |