| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-04-11 20:12:56 heh dzialaja wszystki swiatla wycieraczki dmuchawa .... brak kierunkow i oswietlenie na desce rozdzielczej nie dziala temp cieczy i paliwa jazy sie leciutko rezerwa i swieci jak cholera kontrolka braku ladowania Obrotomierz chodzi w zkresie 5 mm jak mam 5 tys to pokazuje 1500 RPM a normalnie 500 RPM nie mam pojecia czy jezdze na akumulatorze czy jest t oladowanie tylko kontrolka mnie w huja robi najgorsze te kierunki bo inaczej bym sobie olal to CO to sie stalo ? ;] |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-04-11 23:03:44 Bepieczniki wszystkie sa OK
ubytku w zaplonie nie ma ladnie pracuje silnik a akumulator to to napewno nie jest raz mialem tak padniety ze ledwo krecil rozrusznikiem a kontrolki swiatla wszystkie sie swiecily.Az tylu rzeczy na 1 bezpieczniku napewo nie ma martwi mnie ten obrotomierz moge sie domyslac jutro sprawdze ... |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-04-12 13:29:38 racja bezpiecznik mowilem ze rzucilem okiem prafilaktycznie bylo ciemno i deszcz padal ale dzisiaj ladna pogoda wszystko sprawdzone i miales racje ze bezpiecznik wykruszyl sie ten gorny kapturek |
Wyrwizab (M) x | 2003-04-12 13:33:51 Warke lubie i Zywca tez |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-04-12 16:53:17 bede chyba niedlugo przejezdzal przez kielce wiec mozna cos lyknac |