| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-05-20 00:01:18 Mam do zaoferowania zestawy dowolnych naklejek na samochody.
Nie są to żadne wycinanki z folii tylko normalne naklejki. Poniżej prezentuję część zestawu na Fiata 125 p Monte Carlo z jego "epoki" (nie zwracajcie uwagi na Abartha, gdyż wydrukował się niejako przy okazji-było miejsce to ją wsadziłem). Istnieje możliwość zamówienia dowolnych naklejek (łącznie ze zdjęciami) w dowolnych rozmiarach (max. szerokość to 1m, długość nie ograniczona). Myślę, że dla kogoś, kto buduje jakąkolwiek replikę lub swoją rajdówkę to dobra oferta
Cena za metr kwadratowy to 150 PLN łącznie z przygotowaniem projektu, wydrukiem i wycięciem naklejek ( wszystkie naklejki na MC zajęły niecały metr kwadratowy a wyszło ich naprawdę dużo-to co widać na zdjęciu to niecała połowa ). |
Potter_RC Warszawa | 2005-05-20 00:17:23 Jak ja bym chcial 2 x mniejsze bilsteiny i 4x OMP to ile by to kosztowalo :> |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-05-20 00:23:18 Powiem tak-im więcej tym lepiej. 6 naklejek wyjdzie drogo. Jeśli uzbiera się zamówienie na przynajmniej pół metra kw. to już będą to normalne ceny. Pozbierajcie zamówienia wśród znajomych i się dogadamy Powtarzam-to mogą być dowolne naklejki. |
muniek888 Fiat 126P Bielsko | 2005-05-20 01:13:26 a własne loga tez byś wydrukował albo np reklame sponsorską?? oczywiście dałbym Ci wszystkie materiały chodzi tylko o druk na foli wiadomo |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-05-20 07:18:52
Tak-wydrukować można wszystko. Wzory w EPS (Photoshop) albo CDR (Corel) tylko nie mogą to być kiepskiej jakości bitmapy albo JPE-gi bo wyjdzie to od razu na druku. |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2005-05-20 09:33:33 * SerU , a nie masz może na szybkę na górę taśmexa z klasyka
po bokach Castrol a w środku Polski Fiat ?? * Czy naklejki 3D też wchodzą w grę ?? Pozdro. Piotrek. |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2005-05-20 11:01:36 ja bym sie skusił na naklejke pzmotu. |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-05-20 11:03:17 ja bym chcial bilsteina i castrola i sparco jak masz |
mate17 F&F Wolny Słuchacz :) zwloki Gorlice | 2005-05-20 11:53:16 Ile za pol metra kw naklejek roznego typu ? |
waco DF Mikstat | 2005-05-20 11:57:40 ciezko to policczyć według moich wyliczeń to w okolicach 75zł |
pavlus (S) Furious Moderator 126p | 125p Kraków | 2005-05-20 12:52:25 A jak jest z trwałością tych naklejek ?? Jaką metodą są drukowane i jakie kolory są dostępne CMYK RGB ?? czy jeszcze jakieś inne ?? |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-20 13:42:11 Jaka jest trwałosc ??
W 2002 seru mi ząłatwił naklejki do auta kolegi i do dzisiaj sa ok. Zegary zrobione metoda jakąs tam przez niego w drugim aucie sie sprawują ok i sa całe. Co do naklejek jak iwykonania brak zastrzezen a robiłem chyba kilkanascie zamówien róznych u SERA |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-05-21 18:24:07 Dzień mnie nie było i takie hece się dzieją w tym temacie. Okleiłem wreszcie MC i wyszedł...Hmm...Zobaczycie na fotkach
Poniżej 2 z operacji oklejania-kiepskie trochę bo już się ściemniało
A teraz do rzeczy: naklejki są drukowane metodą druku wielkoformatowego (podobne można spotkać na autobusach, tramwajach i innych wynalazkach włączając w to samochody przedstawicieli handlowych). Jaka tego jest trwałość można zaobserwować na w/w pojazdach. Wydruk w kolorach RGB lub CMYK. Podczas oklejania Monte Carlo nie miałem żadnych problemów-naklejki łatwo odchodzą od nośnika a jak się je już przyklei to pięknie się trzymają. Nadruk nie jest wypukły-pigment jest na bazie jakiegoś rozpuszczalnika, który sprawia, że farba wsiąka w folię i się z nią wiążę. Co do wzorów: najwazniejsze żeby to były dobrej jakości pliki w formacie cdr lub eps (z jpeg-a robiłem logo PZM-otu i wyszło nieciekwie-widać pikselozę na nim w niektórych miejscach, reszta naklejek wręcz idealna). Jeśli chodzi o sposób zamawiania-łatwo policzyć ile kosztuje 10 cm kwadratowych takich naklejek. Każdy, kto się na nie zdecyduje niech policzy ile jego nalepki będą kosztowały. Minimalne zamówienie to pół metra kwadratowego. Jeśli będzie tylu chętnych żeby skompletować takie zamówienie to nie ma problemu-zrobi się. Trzeba będzie jeszcze ustalić sposób zapałty i sposób wysyłki (nie mam zamiaru zostać z metrem kwadratowym naklejek, które mi nie będą do niczego potrzebne). Co do pasków na szybę-prawdopodobnie będzie możliwość drukowania na folii przezroczystej czyli takie paski w dowolnych wzorach i kolorach też będzie można zamawiać. Warunkiem będzie jednak dostarczenie wzoru takiego paska z podanymi dokładnymi wymiarami. Ani ja ani ludzie z owej firmy nie będziemy mierzyć szyb każdego samochodu i robić wzorów-nie ma to sensu i podnosi sporo koszty takiej naklejki. |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-05-21 22:37:21 fajnie wyszedl tylko chyba napisu na masce PF brakuje? |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-07-01 17:44:14 Wyciągam temat bo szykuję następną partię naklejek. Podsyłajcie na mojego maila wzory naklejek (TYLKO eps lub cdr) z zaznaczeniem wymiarów. Po przeliczeniu odeślę maila z informacją ile zamawiane naklejki będą kosztowały.
Jeśli macie problemy ze zdobyciem wzorów to polecam TĄ STRONĘ Znajdziecie na niej praktycznie każde logo. Na dole w polu search wpszcie tylko interesującą Was nazwę i po chwili będziecie w raju naklejkowym
Wzory z wymiarami ślijcie na seru@myabarth.com Na zamówienia czekam do końca przyszłego tygodnia (8.07) |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2005-12-31 11:48:19 nadal akturalne? jak tak to wrzuc jeszcze raz foty bo juz nie widac. |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2005-12-31 12:02:24 Hmmmmmmm mi acdsee nie odczytuje tych wzorów po ściągnięciu na kompa... |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-12-31 13:46:59 Ogłoszenie aktualne cały czas.
Mochu-te wory zobaczysz tylko w Photoshopie-ACDSEE ich nie odczyta. Podgląd logotypów masz na tej stronie. Możecie mi napisać jakie logotypy Was interesują w jakich wymiarach i się zrobi
I jeszcze jedno aktualny mail: srx@op.pl Konto na myabarth coś nie bangla |