[e-30] 320 Touring - moja zabaweczka ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przedsawiam wam moje autko, chcialem we wtorek przyjechac pod geanta ale niestety wyjezdzam do Niemiec, tak wiec oto ona: silnik 2.0, elektryczne szyby-lusterka-szyberdach, czarna skora, kierownica raid hp 30cm chyba, zawieszenie bilstein, koła przod 7,5x16 tył 9x16 - oponki 215/40, z prozdu lampy klary z ringami z tylu bialo czerwone klary, jesli o czyms zapomnailem prosze pytac

z czasem postaram sie wrzucic lepsze fotky

rant masz fajny... niemiec Ci ja fajnie przygotował nie powiem.. ile dałes jesli to nie tajemnica?

nie miej mi tego za zle ale jestem przeciwnikiem tuningu zewnetrznego! BMW opuszczajace fabryke to piekno samo w sobie...
Rozumiem jakby seria z zewnatrz a motor zgrzebany ostro - mocy nigdy za wiele

odgrzewam kotleta - troszke lepsza fotka

A jak się prezentuje środek?

ano prosimy o zdjęcia środka

Gdzie dywaniki? Kerownica i podłokietnik do kosza

kierownica tez mnie denerwuje bo jest za mala - nie dlatego ze niwygodnie czy ciezko - ale nie widze temp, benzyny i gornych predkosci na predkosciomierzu mam jeszcze wieksza momo race ale nie mam naby momo do e-30 jesli ktos ma chetnie sie wymienie, podlokietnik dawno wywaliłem podobno oryginał - ale trzeszczał jak solidny wyrob tesco i go wywalilem.

EDIT:
Dywaniki tez sa

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2006-10-31 22:02:42 ]

Jednak E30-ka jest najpiękniejsza-nawet w wersji kombi!!!!
Masz ładne Autko!

Witam jestem nowy na tym forum,ale mam nadzieje że się do czegoś przydam?

przyszla wiosna czas na zmiany koła, 17x8,5 przed 205/40/17 tył 215/40/17, przed dystans 0,5cm tył 2cm.

Ładnie to to wyglada ale współczuje jazdy po łódzkich dziurach

Osobiscie mi borbety bardziej sie na niej podobały..przez parapet

i daj znac kiedy dystanse połoza łozyska

pzdr

dystanse poloza lozyska? nie czaje? felga nie wystaje bardziej niz borbet - wiec jakim cudem?

kilka swiezych fotek:

a tu ja na tle swej wybranki