Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sztos 126p Warszawa | 2006-03-06 13:45:20 Witam
pochwale się na początek, udało mi się wczoraj wygrać klase i zająć drugie miejsce w generalce w rallysprincie. Opis na mojej stronie Niestety pojawił się problem. Z racji tego, że mam twarde amory z tyłu opspawałem wszytskie kielichy, ale mimo wszytsko wyrwało mi wczoraj tylny kielich. Szukam kogos kto może mi w ty temacie pomó, bądź da namiar na jakiegos sensownego spawacza/blacharza. Pomożcie chłopaki prosze. Pozdrawiam |
black_panther 126 1.1, Focus 1.8 T ... Gorzów Wlkp. | 2006-03-06 21:29:48 gratulacje...tylko nie wiem jak to się stało że na takim sprzęcie... dało rade objechać takie auta....coś tu śmierdzi..hehe
ale zdarza sie..mi też sie kiedyś udało objechać sti ale to dawno i nie prwda ![]() masz może zdjęcia trasy??słupków?może jakiś szkic? pozdro |
sztos 126p Warszawa | 2006-03-07 09:52:13 Przede wszystkim trasa byla bardzo ciasna zauwaz tez ze wszystkie maluchy ktore startowaly (3) zajely miejsca chyba2,4,6 wiec to dla tego.
Panowie z tego co sie dowiedzialem to potrzebuje spawacza ktory spawa gazem. Zna ktos koggos takiego w Warszawie? Pomozcie |