Niesmiertelny (125p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

kolejny ciekawy artykolik , pikna fura

Piękny , kiedyś znów kupię sobie DFa
może nawet niedługo

kup kup . pomaluj na czarno zrobimy taki team czarnych fiatow

ja zapewne po maluszku kupie coś takiego, plany mam bogate.... nawet 1.6 DOHC

Zgadza sie jak sie o samochod dba od samego początku wymienia sie zgodnie z instrukcja obsługi wszystkie czesci i usuwa nawet najmniejsze juz na samym poczatku to pozniej samochod tym odplaca ze jezdzi dlugie lata. Moj swoje przejechał i mysle ze był uzytkowany w ten sposob ze był naprawiany jak cos sie totalnie zepsuło. I teraz wszystko idzie z mojej kieszeni na naprawe
pozdrawiam

szkoda ze Yaro tak o swojego DFa nie dba im czesciej go widze to widze go bardziej zaniedbanego

Cytat:
2003-04-10 22:50:11, Bratek pisze:
kup kup . pomaluj na czarno zrobimy taki team czarnych fiatow

ludzie cienia nadchodzą

ten model jest chyba najładniejszy-klasyczna deska i skrzynia w podłodze

piękne autko. klasyczny DF to jest to!!! chociaż rocznik '72 jest dla mnie troszkę za... młody.

Oj piękny,piekny...Mam ten Auto-Świat,z którego pochodzi skan i choć gazety nie uważam,to czasem miewają"przebłyski" A jeśli chodzi o Yaro,to co sie z nim dzieje?Na forum go nie widać...a zaniedbywanie klasyka to zbrodnia!

Yaro jak nie siedzi na studiach to pracuje a jak nie pracuje to spedza czas z rodzinką
Ostatnio został zbluzgany z mojej strony mam nadzieje ze niebawem klasyk bedzie doprowadzany do orginału, nowa wykladzinka kierunki w odpowiednich miejscach, nowe zderzaki z kłami, ładna tapicerka wewnatrz samochodu orginalna chłodnica itp.

Niezle jest to w silnikach 1300 ze mimo wieku dalej mają kopa i niesamowitą trwałość, jak ostatnio meches badał silnik Yarkosowi to sam był zdziwiony ze ma rowne sprezanie na wszystkich garach.

Cytat:
2003-04-10 22:39:14, W artykule jest napisane:
...gdyż oprócz skorodowanej rysy zrobionej na boku przez inną uczestniczkę ruchu nie udało mi się znaleźć śladów rdzy.

Tak to jest z babami - wszystko spier.... -nawet klasyka .

Fiacik piękny - szkoda,że mój '73 tak nie wygląda