| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maciass Toyota Carina II Człuchów | 2006-03-02 18:16:42 Moj dziedek jest posiadaczem Fiata 127 mk III. Niestety w tym roku fiacik nie przeszedl przegladu i dziadek postanawia odstawic go na zlom.Fiacik jest chyba z roku 86? nie wiem dokladnie.Jest cos nie tak z hamulcami i jakies przecieki z silnika.dziadek nawet nie myslal o jego sprzedazy ale jest napewno ktos kto potrzebuje czesci do tego modelu Wprawne rece napewno daly by sobie z nim rade.Jesli ktos bylby zainteresowany prosze o meila na fkolek@wp.pl w przeciwnym razie auto pojdzie na zlom. [ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-03-03 00:00:47 ] |
florek127 F&F Sympatyk Fiat 127 Top w trakc ... Krotoszyn | 2006-03-02 21:57:57 Witam mozesz mi wyslalc zdjecia na meila florek127@o2.pl. oraz podac nr telefonu i przyblizony stan auta !!! jestem mocno zainteresowany no i z jakiej czesci polski jestes
|
maciass Toyota Carina II Człuchów | 2006-03-05 12:08:25 Jestem z pomorza.W tej chwili przebywam w anglii a samochod jest do obejrzenia w Cz£uchowie.W poniedzialek ma isc na zlom wiec dzwonie do dziadka zeby poczekal jeszcze pare dni.Fiat ma silnik 900 i do tego jeszcze drugi na czesci z tego co pamietam.mam problemy z poczta wiec jesli napisales do mnie nie moglem odebrac.z fotkami tez moze byc problem bo mam 1600 km do domu
jesli nadal jestes zainteresowany. moja druga skrzynka maciek.n@interia.pl |
maciass Toyota Carina II Człuchów | 2006-03-05 12:11:26 Zapomnialem dodac ze fiat jest po odbudowie podlogi i ogolny stan blacharski jest przyzwoity tyle ze do malowania. nadal jest na chodzie ale silnik gubi olej.
pozdrawiam |