MotoNews.pl
12A co mi tam, pochwalę się ;-) (59381/5) - NT

A co mi tam, pochwalę się ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto i mój Fiat, po trwającym 1,5 roku (głównie dzięki blacharzowi) remoncie.
Z zewnątrz - jak widać, pod maską - 2.0 i.e.

Jest jeszcze cała masa drobiazgów do dopracowania - w tej chwili prezentuje się tak :

Miłego oglądania
Mam nadzieję,żę i według Was warto było go reanimować - bo ja nie mam wątpliwości.

Z blachy wymieniane było praktycznie całe poszycie zewnętrzne(oprócz dachu), jakaś 1/2 powierzchni podłogi i podłużnice. Z mechaniki - długo byłoby wymieniać. Spędziłem przy składaniu tego samochodu kilkaset godzin- praktycznie wszystkie weekendy od marca do lipca
Efekt - wygląda, jak widać, jeździ jeszcze lepiej

P.S. Miałem pojawić się nim w Wawrze - niestety nie udało mi się, przez problemy z układem kierowniczym (uporałem się z tym w sobotę ok. 21). Mam jednak nadzieję, że spotkam się jeszcze na którymś z 'ogólnopolskich' z ekipa FSO-AK

Który to rocznik?

Co tu dużo gadać, masz gust

Śliczny taki czarny Bandzior. To kiedy się widzimy na zlocie?

Cytat:
2004-08-16 00:00:34, jarek73 pisze:
Który to rocznik?

profil ----> 1986

ogólnie hołduję klasykom, ale porządny tuning też jest ok może trochę przyciemnić szyby, wyrównać tylne lampy z prawej i będzie jak z Bullita

no ci powiem ze ladny ladny...

Ale po cichutku i ja powiem ze szykuje rowniez "coś"

no Remiaskuto je tozajebisczo wyglada przodzik i tyleczekmam pytaniezaspawales miejsce po "wstecznym'??

baardzo ladny!

bardzo ladny! wlozona kupa roboty! gratuluje!!

superasty

widać ze dopracowany idealnie

zajebisty wozik,

widze ze zaspawales tez kierunkowskazy boczne, kiedys mialem o to z policja przeprawe, a ja tylko nie mialem ich zamontowanych.

Cytat:
2004-08-16 09:44:31, wagner pisze:
zajebisty wozik,

widze ze zaspawales tez kierunkowskazy boczne, kiedys mialem o to z policja przeprawe, a ja tylko nie mialem ich zamontowanych.

One są o ile pamiętam w starszych autach obowiązkowe tylko jak się ma hak holowniczy. A poza tym jak są zaspawane to się nie rzuca ich brak w oczy i można się upierać, że ich nigdy nie było.

racja mozna sie upierac ja tak za kazdym razem robie jak mnie pytaja o tylne przeciwmgielne, i mowie ze nigdy ich tu nie bylo

poza tym zwroccie uwage, niektore nawet nowsze samochody, fabrycznie nie maja kierunkow z boku.

Pierwszy MR75 nie miał ich nawet fabrycznie...

Bardzo ladny fiacik! Gratulacje

AAAAAAAAA!!!!
Cudo!!!
Wszyscy "plastikowcy" niechaj się uczą dobrego stylingu DF-a!
Wielkie gratulacje Remias,szkoda,że nie dotarłeś na zlot...ja chcę TO dotknąć

Ładniutki

git git
autko możliwe
ja chciał sie spytnąć skąd sie bierze taką fajną płetwę zakładaną na pas dolny - w ubiegłą środę pewna kobieta usiłowała sprawdzać VITO czy mój przedni zderzak sie dobrze trzyma; trzymał sie dobrze ale niestety ten model nie ma pamięci kształu
Niechce mi sie szukać zderzaka więc sobie myśle jaki tu zrobić go na wersję bezzderzakową
aha i jak sprawa ma sie z przeglądami pozdr fsolieb... itd