Tunel w Rosji. Lefortowo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taki jeden filmik z tunelu u ruskich.
2107 jest na samym końcu.
Jak oni tam jeżdzą??
http://radmar.avx.pl/lefortovo.wmv

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2006-03-06 09:28:24 ]
[ powód edycji: zmiana adresu na link ]

Jazdę mają niezłą !!! Tylko czemu tak ??? Za duża prędkość, czy tam jest takm ślisko jak na lodowisku. Samarka też się przewinęła. Autobus "ładnie" wywijał.

P.S. $wietna muzyczka !!!

Już to kiedyś bylo, tyle,że tylko ten kawałek z autobusem
nie miałem pojęcia,że to cała seria

masakra

Przyjżyjcie sie tej ostatniej niebieskiej 2107- jak po dachowaniu staje na kołach,to coś jej jakby "wybucha" w bagażniku.

moze gasnica wywalila ??

Cytat:
2006-03-06 00:17:14, mimo_ck pisze:
Przyjżyjcie sie tej ostatniej niebieskiej 2107- jak po dachowaniu staje na kołach,to coś jej jakby "wybucha" w bagażniku.

AIRBAG??

tlumik ?

To była tylna szyba która wypadła i tak jakoś się okreciła i walneła o błotnik na koneic.

normalnie siok
w porównaniu to my jesteśmy oazą spokoju, kultury i poszanowania przepisów...

A może by tak i nie pisać nazw narodowości z małej litery i w slangowym brzmieniu? To do autora wątku. Bywają tutaj koledzy z Rosji i sądzę, że to niezbyt dyplomatyczne tak się o nich wyrażać? Jak to by było o polaczkach miło poczytać?

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2006-03-07 11:39:31 ]
[ powód edycji: zmiana tytułu ]

Cały filmik jest oczywiście makabryczny !!!, ale niektóre akcje poprostu wyglądają śmiesznie.
Ok. 50-55 sekundy filmiku jadą prawym pasem dwie ........, tzn. jedzie jedna furgonetko-ciężarówka i ... NAGLE się rozdwaja (tak to przynajmniej wygląda).

P.S.
Cytat:
2107 jest na samym końcu.

Ja tam widziałem nawet kilka ŁADnych aut.
Z 5 Samarek (20s - środkowy pas; 30s - środkowy pas, za autobusem; 40s - środkowy pas; 55s - dla odmiany lewy pas; 1m15s - środkowy pas);
2 Siódemki (1m05s - prawy pas i 1m15 - ta nieszczęsna "koziołkująca");
1 Klasyk-nie jestem pewien (1m05s - środkowy pas, obok Siódemki).