Filmowe Łady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro na programiue drugim telewizji polskiej o godzinie 21.30 wyświetlą film "miasto grozy" w reklamie ścigają się tam ładami nie licząc starych bmv ;] Łada 2103 chyba ulegnie zniszczeniu bo widziałem ją jak frunęła do góry nogami.

jak chcecie zobaczyc filmik z 2104 ogladnijcie pytanie do boga fajnie tam ładzia smiga caaały filmik choc konczy od granatu

"The Bourne Supermacy" - zatrzęsienie ład, pościgi itp

byl juz kiedys podobny watek....
w wielu Bondach sie przewijaly, najwiecej pamietam z goldeneye i lving dayligts.
wyst. tez w mission imposible...

Cytat:
2005-03-15 21:11:13, adasco pisze:
byl juz kiedys podobny watek.... w wielu Bondach sie przewijaly, najwiecej pamietam z goldeneye i lving dayligts. wyst. tez w mission imposible...

tu było o Bondach
A tu:
są łady, które przed chwilą widziałem na travel z gruzji, bez komentarza zamieszcze, bo każdy widzi, co jest na zdjęciach

A dlaczego ona w środku taka zdezelowana??
Widać, że dobrze o nią dbają!

Jezeli ktos jeszcze nie widzial - polecam obejrzenie teledysku Chemical Brothers - The Boxer.

Mozna zobaczyc np. TUTAJ

z nowszych filmow to polecam brata i brata 2 produkcji rosyjskiej , na ulicach oczywiscie lady

Ja polecam BUMER Prod. Rosyjska 2003

W piątek ogladałem "Peacemaker'a".W scenach podpisanych Bośnia i Hercegowina mignęły mi dwie Łady-żółta szóstka i zielona jedynka

Kto jeszcze tego nie widział to zapraszam
Ta ŁAda to moje marzenie Torok Laszlo

Po prostu bajka............

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2005-11-27 22:23:11 ]

A widzieliscie w dzienniku rajd zorganizowany w Czeczenii z okazji wyborow? - SAME LADZIANKI!!!

mało chlubny film z samara w roli głownej, znalezione przypadkiem w sieci...:

Samara

Kiedyś na TVP leciał polski film o starszym panie który sprzedał swoją Ładę Samarę i kupił jakiś ruski karabin czy działko żeby sie rozprawić z jakimiś gangsterami... tytułu nie pamiętam

Dawno temu obejzalem radziecki film "czerwona mafia" który w istotny sposób wpłynął na moje życie

Szwedzki film "Jägare" (Myśliwi), taki kryminał chyba z lat 80-tych. Występuje kombi 2104. Raz jedzie, a raz pływa. Myśliwi zabijają przez przypadek kierowcę zbierającego lesne owoce i potem chcąc ukryć zabójstwo pakują go do bagażnika, a samochód wpychają do wody. Chwilę później ginie żona kierowcy od noża (świadek)...i sprawy się komplikują...

czechosłowacki serial był pt: "Goście" w oryginale "Návštěvníci"
z wymiatającymi Nivkami

http://www.akademik.cz/navstevnici/02/02_auto.avi
http://www.akademik.cz/navstevnici/03/03_eda.avi
http://www.akademik.cz/navstevnici/03/03_zazitky.avi

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2006-01-18 15:59:04 ]
[ powód edycji: zmiana adresow na linki ]

hehe Tia....Czesi i ich filmiki:-p

Jutro na polsajcie o 20 z groszami "Święty".Film wprawdzie średni,ale jest możliwość obejrzenia kilku ładzianek w akcji

A teraz na discovery channel leci programik, gdzie robią monster trucka (jedna z ekip robi takowego z nivy i z rovera)