MotoNews.pl

[K] Maglownice do malucha z mocowaniem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
J.W. Taka jakie byly np w Bisach ...

[ wiadomość edytowana przez: dombrol dnia 2006-03-10 17:41:45 ]

Z tego co ja wiem to nóweczka kosztuje 130zł na gwarancji. To chyba lepiej kupić nówke.

skąd takie info ?? szczerze powiedziawszy raczej wątpię zeby tylko tyle nówencja kosztowała... raczej czesci do bisa sa konkretnie drogie , ale nie wiem jak to jest z maglownicami.

Przekladnia kierownicza 126 Bis FABRYCZN 279,99zł
Cena z hurtowni.

u nas ~200zl + koncowki drazkow= ~230zl

Ja kupowałem do swojej strzały, i tyle płaciłem. Jest to na 100% nóweczka zapakowana w folii "FIAT". Jeśli chodzi o jakośc to jest OK nie ma luzów ani nic...

Tylko że Fiat nigdy nie robił przekładni kierowniczych do BISa

W BISach fabrycznie montowali jugole produkcji SOKO Mostar(nowa w sklepie 190-220 zł) bądź TRW(nigdy nie widziałem w sklepie), obecnie można też kupić SIRa(170-180 zł w sklepie) a końcówki zależy jakie i gdzie, najtańsza kupa produkcji Mototechnika kosztuje 10 zeta za sztukę. Natomiast wzmocnienie ściany grodziowej do BISa(czyli element z mocowaniami przekładni) kosztuje w sklepie niecałe 100 zł, a co do reszty elementów to kłania się wyszukiwarka, pisałem kiedyś ładne i wyczerpujące zestawienie na ten temat.

Hmm.... No to teraz troche zgłupiałem.... ale już nie o to chodzi, generalnie sprawa się tyczy ceny.

na ile wystarcza magiel zanim padnie? robil ktos takie testy ?

Cytat:
2006-03-11 09:45:03, Krzemowy pisze:
Tylko że Fiat nigdy nie robił przekładni kierowniczych do BISa W BISach fabrycznie montowali jugole produkcji SOKO Mostar(nowa w sklepie 190-220 zł) bądź TRW(nigdy nie widziałem w sklepie), obecnie można też kupić SIRa(170-180 zł w sklepie) a końcówki zależy jakie i gdzie, najtańsza kupa produkcji Mototechnika kosztuje 10 zeta za sztukę. Natomiast wzmocnienie ściany grodziowej do BISa(czyli element z mocowaniami przekładni) kosztuje w sklepie niecałe 100 zł, a co do reszty elementów to kłania się wyszukiwarka, pisałem kiedyś ładne i wyczerpujące zestawienie na ten temat.

Widze ze masz wyczerpujace informacje na ten temat , ale to prawda , ja tez kiedys kupowalem nowke sztuke i zaplacilem za komplet magile+kocowki 130zł, wytrzymala 1,5 roku i znowu kupilem w tym samym sklepie za ta sama cene i mam ja do tej pory .Jest bez zarzutu , teraz moj kumpel chcial sobie cos takiego zamontowac , ale nie moze znalezc taniej niz 250 za magiel , jakas paranoja??

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=90936165