UWAGA nowy znak drogowy !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak coś z innej beczki

CentomaniaRallyTeam
http://www.centomania.pl

[ wiadomość edytowana przez: Seba_13 dnia 2003-04-08 12:49:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: Seba_13 dnia 2003-04-08 12:50:18 ]

hmmm-moim zdaniem powinni dopisac w jakie dni stoaja i w jakich godzinach i kiedy sa najczystsze po myciu

Czy to nie jest przypadkiem droga Poznań-Gniezno przy Kobylnicy?? Ostatnio jak tam jechałem to rodzinka była w szoku i ze śmiechu pękała Moim zdaniem znak jest OK

Cytat:
2003-04-08 18:08:07, Luz pisze:
Czy to nie jest przypadkiem droga Poznań-Gniezno przy Kobylnicy?? Ostatnio jak tam jechałem to rodzinka była w szoku i ze śmiechu pękała Moim zdaniem znak jest OK

Mi też się podoba - rewelacja
Jest to znak ostrzegawczy więc skłania do zwolnienia. A od zwolnienia do zatrzymania się wiele nie brakuje...
Proponuję dodatkowo oznakować znakami informacyjnymi przydrożne wjazdy do lasu, polanki, zajazdy itp.

--------------
" W narodzie siła..."

znak ten stanął rano dnia pamiętnego 01.04 (pewnie jakiś mieszkaniec jednego z pobliskich domków się "zabawił") - w TV mówił CHIPS jeden że zarządca drogi został już zobowiązany do usunięcia - ale pewnie stoi do dziś...

pozdrawiam
Bartek

hmmmmm polak potrafi szkoda..... ale znak , ale powinni tam postawic jeszcze latarnie chyba ze soi dalej ???

taki znaczek jest na drodze Słupsk -Gdynia w rejonie tzw alei gwiazd przed Wejherowem. I te panie faktycznie tam stoją he he