Czy jest taka możliwosc...????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pewnien kłopot,kupiłem siliczek 1.8 16V XR3i 130konny lecz barakuje mi jednej rzczy czyli Komputera sterujacego praca silnika .Mam komputer ale od mojego starego silnika tez 1.8 16V lecz 105 konnego .Czy istnieje taka mozliwosc aby podpiac ten stary komputer oraz czy wogóle silnik zapali ??,po drugie czy nie bedzie jakis problemów z uszkodzeniem silnika itp.Prosze was o pomoc!!!!!!! mam nadzije zemi pomozecie Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

PS.JESLI KOTOS MA DO SPRZEDNIA TAKI KOMPUTER Z WERSJI 130KONNEJ Z CHECIOM KUPIE!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2006-03-08 12:59:34 ]

Poszukaj na allegro Komputerka!!!Jakiś czas temu widziałem taki sterownik na niemieckim ebay-u.Jest jeszcze taka firma XEDOS (http://www.xedos.com.pl/ ) oni sie zajmują sprzedaża cześci z rozbiórki. Kiedyś miałem przyjemność z tą firmą i polecam w 100% - pełen profesjonalizm.
A co do komputera z silnika 105 Ps to teoretycznie powinien podejść pod 130 Ps tylko sterował bedzie jak 105 konnym( inna dawka paliwa... )

na allegro była ale juz sprzedany iniestety nie moge go nawet odkupic bo nieche kolega mi go sprzedac possukam jeszcze gdzies indziej