Wyzszośc kamikadze nad samobójcami :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no własnie jak to z tym jest ??

eee bo kamikadze maja misje ??

samobujcy tez mają misję przykładowo Ci z bliskiego wschodu

To proste
Kamikadze tworzyli organizację (w pewnym sensie małą armię) więc byli zrzeszeni a ich ataki były skoordynowane i wydawało im się że ich misja przyczyni się do samowniebowstąpienia i wyzwolenia ich narodu . Jak było napradę, my współcześni doskonale wiemy hehe

a samobójcy... - wyłączając sekty - najczęściej wywalają się w powietrze, topią w rzece, odkręcają gaz, rzucają pod pociąg lub inny sprzęt ciężki (itd...) z prywatnych pobudek - nie za wyższe ideologie!

Więcej o "Boskim Wietrze"
TUTAJ

No chyba, że ktoś ma na myśli KAMIKADZE... stojąc przy barze w jakiejś knajpie, to póki trzymam się na nogach to... jest nieźle chociaż sam jednak wole...

Wściekłego Pieska

No to siup...

Mi sie wydaje ze ten temat...... jest głupi

pozatym tak czytajac go to co innego on miał na mysli bo chyba poczatek znalazlem go gdzie indziej ale ze ja mam w głowie helikopter to nic nie wiem

Kiedyś nazywano ich kamikadze dziś nazwano by ich terroryści

Cytat:
2006-03-09 09:48:44, Sylty pisze:
No chyba, że ktoś ma na myśli KAMIKADZE... stojąc przy barze w jakiejś knajpie, to póki trzymam się na nogach to... jest nieźle chociaż sam jednak wole...
Wściekłego Pieska No to siup...

hehehe aż mi sie jeden z ostatnich zlotów na którym byłam przypomniał

moze na walnym tez beda ??

Hmm raczej nie a może...eeee chyba nie ale bedzie cos innego

Duch ??

Mam nadzieje.... ale będzie też Bianco

ja włsanie popijam krwawą mery sobie ale ten biały składnik juz sie kończy mi powoli

ja w nocy dziś piłem pare piesków a krwawa mery to jest fujjjjj