Radia samochodowe cd/mp3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie jaka firme polecacie co by bylo najlepiej kupic

Alpine
Clarion
JVC
Panasonic
Pioneer
Sony

forum car audio ewentualnie www.elektroda.pl/rtvforum
polecam

Blaupunkt

ja jestem cholernie zadowolony z jakosci dzwieku Clariona

pytanie troche słabe. lepiej zapytac jaki model.
mozna kupic Clariona (uznawanego za swietna marke) za 500
ale mozna tez kupic Soniacza za 2000 ktory bedzie grał 100 razy lepiej

podaj choc przedział cenowy

alpine albo clarion
ale np tez mozna kupic stray model alpine za 500zl i gra 100 razy lepiej niz sony za 2000

przedzial cenowy 400-500zl wiec nie za wiele a model nie wiem

co powiecie o tym modelu ? CLARION DB358RMP

[ wiadomość edytowana przez: Sllowik dnia 2006-03-03 19:51:11 ]

kup clariona albo blaupunkta-niekoniecznie cos nowego
lepiej kupic starszy model ale za to wyzszy
nie kupuj nic firmy ktora produkuje tez telewizory wieze discmeny czy inne tego typu rzeczy bo to syf
no chyba ze ewnetualnie JVC

VDO produkuje radia o dobrej jakosci dzwieku

Cytat:
2006-03-03 22:31:47, dejta pisze:
VDO produkuje radia o dobrej jakosci dzwieku

Produkuje również pulsometry i liczniki rowerowe

Blaupunkt - szybko "kończa się" lasery
Clarion - ekstra dzwiek, ale tandetne wykonanie, poporostu b. szybko przyuciski przestaja działac.
Sony - czytałem na jakimś audiofilskim kąciku ze podobno dzwiek zalatuje tandetą
Co do reszty to njie wiem...

Sam wybrałem to radyjko bo chciałem koiniecznie nowe: foto

A do tego wczoraj wygrałem aukcje z subuferkiem Głosniki mam całkiem niekulawe wiec bedzie dudniło mi we furze

tak przy okazji
co myślicie o wykożystaniu pamięci telefonu komurkowego podłańczanego pod wzmacniacz - aktywną tube do odsłuchu w samochodzie ????

Cytat:
2006-03-04 16:15:17, jar128 pisze:
tak przy okazji co myślicie o wykożystaniu pamięci telefonu komurkowego podłańczanego pod wzmacniacz - aktywną tube do odsłuchu w samochodzie ????

ty jestes stary slepy? nie mozesz zalozyc sobie watku?

a po co zadawać tendencyjne pytania ?

słowik i tak kupisz to co będzie atrakcyjniejsze cenowo lub to co sobie wcześniej upatrzyłeś robiąc z tego idealne rozwiązanie .

Tylko pioneer !!
Ps. jar128 odnośnie twojego pytania zawsze jakaś alternatywa jest :]

i coś mi się wydaje że pamięć przenośna z czasem wyprze płytki .

+ mniejsze wymiary
+ ograniczona ilość mechanizmów (w porównaniu do cd) - niższa cena .
+ mniejsza awaryjność
+ możliwość ściągania plików z internetu i odtważania w połączeniu z wzmacniaczem .
+ latwiejsze podłączenie .

idealne rozwiązanie dla osób które w łatwy sposób chwilowo np.KJS redukują mase .

?????????

Słowik - nie bulwersuj sie.. a ten pionierek calkiem fajny. 2rotor kupowal pioneera na allegro... moze zabierze tu glos. gra zajebiscie

co do pytania jara - kumpel uzywal sl45i siemensa jak "radio" i sprawowalo sie super.

W biedronie sprzedawali radyjko samochodowe, nie byłoby w tym nic dziwnego w końcu tam wszystko sie kupi chodzi o to że radio to miało mozliwośc podłączenia pamieci flash i karty pamieci. Radio pewnie lipne, ale pomysł jest super, kumpel kupił to sie przetestuje

Ja to radyjko z biedronki kupiłem. Cena 249 PLN (na allegro 299 ). Wsadziłem kartę 256 MB i gra jak ta lala. Nie jestem melomanem i dla mnie takie radyjko jest w sam raz Na dodatek bardzo ładnie w nocy świeci na niebiesko