| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
djkubus24 User audi coupe 2.3 stalowa wola | 2006-03-09 14:14:36 witam posiadam audi coupe o obnizonym zawieszenieniu obecnie mam felgi 14 z zimowkami i powiem ze nasze ulice sa w tragicznym stanie ja musze czasami slalomem jechac by ominac dziury. zamiast zrobic lepsze drogi jak sa w belgi czy w niemczech to w polsce tylko je lataja i po zimie powstaja nowe wieksze. boje sie zalozyc do mego auta alu 17 z nisko profilowa opona bo te dziury to mnie wkurzaja. jak narazie musze sie cieszyc jazda na zimowkach poki snieg nie stopnieje. NIECH SIE SKONCZY TA WREDNA ZIMA |
skarap User passat stalowa wola | 2006-03-09 14:18:59 cala polska wie ze cala polska ma takie drogi ja majac 195/60/15 plus miekkie zawieszenie mam czasem wrazenie ze mi sie odrywa auto od asfaltu : |
kaskader User Renault LAGUNA NiSkO | 2006-03-09 14:26:32 twierdzicie ze w stalowej sa fatalne drogi przejedzcie sie w zdluz drogi 1000-lecia w nisku to dopiero jest dziurawa droga |
djkubus24 User audi coupe 2.3 stalowa wola | 2006-03-09 15:04:49 powiem wam ze jezdzac do belgi juz 7 lat to drogi jakie tam sa zrobione miedzy polami uprawnymi sa o 1000% lepsze niz nasze krajowe tam nie zauwazylem by byly latane dziury bo takie niewystepuja. wiec polska jest zacofana |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-03-09 15:15:56 w stalowej sa piekne drogi zapraszam do sacza, jest to jedno z niewielu miast gdzie srogo przestrzegam ograniczenia 50 km/h gdy jezdze corrasiem |
Traker User Volvo FH12 Stalowa Wola | 2006-03-09 16:09:28 Niewiem do ktorej Belgii jezdzisz juz tyle czasu ale przez ostatni rok jezdzilem na ciezarowkach i jedynie drogi Holandi, Luxembourga, UK, zach. Francji, Austrii, Słowenii i Włoch sa godne pochwaly bo tam ilosc zamknietych odcinkow drog albo remontowanych jest rowna ilosci dobrych odcinkow drog w Polsce. W Belgii bardzo czesto ladowalem sie w Antwerpii, a przejazd przez to miasto od strony wschodniej do zachodniej gdzie sa porty w godzinach od 6 rano do 17 byl poprostu porazka pomimo obwodnicy tego miasta, ktora caly czas jest remontowana i przebudowywana zajmowalo to dobre 2h jazdy w tepie slimaka czy zolwia. To samo dotyczy Gentu, a obwodnicy Brukselii to juz nie ma o czym mowic stolica Belgii, ktora ma 2 obwodnice mala i duza, a duza byla zawsze zakorkowana i wiecznie w remoncie jak bym przez Polske jechal, o malej obwodnicy to juz niechce myslec co tam sie dzialo. Ogolnie drogi w Belgii przypominaja mi nasza swietej pamieci poniemiecka betonke, ktora wybudowal jeszcze wujek Hitler i drogi zachodniej Polski, na ktorych cos sie dzieje ale nie jest to co powinno byc i jak powinno byc. w Niemczech infrastruktura autostrad jest wysoko rozwinieta, ale co z tego jesli te drogi na dlugich bardzo dlugich odcinach sa pozamyke bo trwaja przebudowy, poszerzenia i roznego typu prace ktore zmuszaja do zrobienia 2 pasow ruchu w jednym kierunku i to jednego standardowego 2,8 - metry a drugi ma 2metry i pojebani ludzie z osobowek niemajacy wyczucia rozmiarow auta przysuwaja sie do ciezarowek jadacych prawym pasem co czesto prowadzi do obtarc lub poprostu najechania naczepa na takiego delikwenta co w konsekwecjach prowadzi do bardzo dlugich i wielogodzinnych Stau - ów jak to jest nazywane na CB. Niemcy tak jak Polska jest krajem tranzytowym przez, ktory przejezdza miliony a nawet miliardy samochodow i ruch tam jest ogromny.
Mogl bym pewnie tak dlugo pisac swoje spostrzezenia z wielu krajow ale komu bedzie chcialo sie to czytac Moze ktos dotrwal do konca. A wiec POWODZENIA
|
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2006-03-09 22:29:26 Widze ze to juz 107my post o drogach. Przynajmniej tutaj czlowiek moze sie w spokoju powyzalac . I tak to nic nie da , chyba ze komus to pomaga to prosze bardzo ;].
Drogi w stalowej i tak sa w dobrym stanie, a jesli sie rozchodzi o nisko , to toczy sie tam batalia, dawno juz by to zalatali, ale chca odszkodowania od krajowek za puszczony ciezki ruch. Chillout ;] |
sq8jx User Mazda 323F / KTM EXC ... Stalowa Wola | 2006-03-09 23:28:36 gallus napraw drogi !!! |
zoom User zoom zoom | 2006-03-10 00:48:53 Bo to polska nie elegancja francja
Pozdr. |
skarap User passat stalowa wola | 2006-03-10 06:57:51 tracker ja nie dotrwalem do konca;p |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-03-10 10:30:14 za to w polsce mozna legalnie jezdzic slalomem
w innych krajach juz by sie czepili |