Najsmieszniejsze wypowiedzi kolegow z forum...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wyzej, mysle ze nikt sie nie powinien obrazac jezeli jego wypowiedź tu padnie każdy ma czasem gorszy dzień

CZUCZU: jakbym tak podchodziłdo zycia to bym sprzedał poldka , malca , wział kredyt i kupil uzywana subarynke tylko co mi z tego jak padnie to nie bede miał auta

zaraz sobie moze poprzypominam to moze dopisze

Hmm to akurat co tutaj pokazałes to nie jest raczej głupia wypowiedź bo sam go od tego powstrzymałem.

aukcja

Chodzi o to autko, na poldka ma kupca i miał sie go pozbyc wziasc kredyt i kupowac subaryne... Sprzedawca swoją drogą Pawełktóry też smigał po kjsach - chciał za nią 20 tys od reki byleby poszła po kase potrzebuje.

Ale pokazałem mu ceny czesci i spasował ... więc ten tekst chyba do głupich nie nalezy.

Ps. jak czytam to forum to znalazłbym całą masę głupich wypowiedzi ale po co bulwersowac ludzi.

a co ten temat ma na celu??może ja już stary jestem , ale ani to mądre ani śmieszne ani do niczego nie podobne

remąt pąpy i tłumniki rzondom. no i obrotościomierz prendkosci

o to chodiz ze zamiast brać wsyztsko zartem a przynajmniej czesc wypowiedzi to sie wszyscy tutaj cisnieniują

czuczofon i subaru. tego jeszcze w kinach nie grali

tumik !!

nie książe, TŁUMNIK

nie owz, TUŁMIK

no i jeszcze STRUMIENNICA

Nie zapominajcie o ALUMFELGACH

Ja pamiętam, że był taki zawodnik, co to chciał kipić POTRZYBIE do 127.

dobry byl tez OBROTOŚCIOMIERZ TEMPERATURY OLEJU

W ogole co to jest za slowo - obrotościomierz ??

I jeszcze cos z watku o sprzedajacych - klięci

moze nie forumowe, ale tez ciekawe :

odchudzone koła zapasowe tez byly

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2006-03-10 11:24:31 ]

Mam mistrza. Tak, tak, wszyscy go doskonale znacie z nieokiełznanej fantazji, to CzuCzu i jego wypowiedź z forum terytorialnych:

miałem 500 po kapitalnej blacharce brac do kjsów bo lepsze autko ale jak usłsyzałem ile kosztuje karoseria to stwierdziłem ze pasuje.
(chodzi o fiata 500) ciekawe w którym sklepie te karoserie sprzedają

Cytat:
2006-03-10 12:52:08, Jesion128 pisze:
Mam mistrza. Tak, tak, wszyscy go doskonale znacie z nieokiełznanej fantazji, to CzuCzu i jego wypowiedź z forum terytorialnych: miałem 500 po kapitalnej blacharce brac do kjsów bo lepsze autko ale jak usłsyzałem ile kosztuje karoseria to stwierdziłem ze pasuje. (chodzi o fiata 500) ciekawe w którym sklepie te karoserie sprzedają

no bo on karoserie kupuje oddzielnie a reszta od subaryny ale wiadomo kredytu na karoserie mu nie dali

[ wiadomość edytowana przez: Kwadrat125 dnia 2006-03-10 12:59:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kwadrat125 dnia 2006-03-10 13:00:06 ]

Pozwole sobie sprostować bo mi sie nudzi w pracy.
Fiat 500 pochodzi z okolic dębicy i byl na sprzedaż po kapitalce i Jacek byl go oglądać auto bez zarzutu .
Ale ceny czesci blacharskich ktore sa dostepne w sklepie :

Cytat:
Fiat 500 / 600 / 850 / 126 / 127, Zastava 750 / 850, Multipla

Renowacje, elektryka, mechanika, części zamienne, doradztwo.

Paweł Taraszkiewicz ul. Sobieskiego 64/1 80-216 Gdańsk

tutaj powalają.
Dlatego mu to wybilem z glowy że owszem o sponsora alatwo ale pas przedni kosztuje np 680 złotych.. a nadkola po 480 za sztuke i zrezygnowal.
I auto teraz smiga po niemczech .
Pozdro niedowiarki. Ide popracować