$#@$#@ JEGO MAĆ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak parkuja Niemcy w Polsce

Obrzydliwe i jakze bolesne.Wyrazy wspolczucia.

Dramar współczuję! A żeby go tak szwaba....!!!
Złapałeś go? Wybulił EURO?
Ta moja ryska przy tym to pikuś.

teraz niestety już wiesz jak ja sie czułem

Współczucie x 1000000000
Tydzień temu ktoś moją omę też załatwił na parkingu tylko straty były o wiele większe :
1. Błotnik
2. Kierunkowskaz
3. Lampa
4. Zderzak

"Gebelsa" na ciężkie roboty za to wysłać.
ciekawe co by zrobił gdyby Polak u niego tak zaparkował??- pewnie ryczałby POLIZEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZWAINE BANDITEN!!!!!!!!

Dramar mam nadzieję, że go dopadłeś i ciężką kasę musi ci odpalić za straty materialne i za zszarpane nerwy omesi.

wiem że to żadna pociecha ale teraz Twoja Omcia jest bardzo podobna do mojej w tym samym miejscu - nawet kolor ten sam - a może to fotka mojej? -

przylonczam sie do was mam cos takiego samego tylko 15 cm blizej przodu i tez bylem wk....y to ja kombinuje zawsz tak wjechac zeby nikogo nie zanic a inni to zlewają a ja nawet dzieci opierniczam jak otwieraja drzwi na parkingu wspolczucia

ja niestety też miałem podobną przygode, na parkingu pewnego hipermarketu cofała golfem pewna blondynka ( przypadek ??? ). nic poważnego by się nie stało gdyby nie to że ten golf był uzbrojony w hak który zmasakrował drzwi kierowcy . no ale wystraszyła się kobieta, zaczekała na nas, przeprosiła i zapłaciła tłumacząc się że ma już "kilka" punktów.

Dramar jesteśmy z Tobą !

Kurcze Marcinie dobrze że faszysta nie trafił w kierunki !@!!!

Pewnie to był jakiś polaczek na niemieckich blachach... pełno takich pseudo światowych kierowców a od gebelsów mi się odczepić bo z teściem przyjade!

pozdr.

Młody jak przyjedziesz z teściem to powtórzymy Grunwald.