Kupię radiatory do przewodów zapłonowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najlepiej te ze sprężynkami. Jeśli ktoś ma na zbyciu to kupię za rozsądną cenę.

Cytat:
2006-02-21 19:31:29, kc pisze:
Najlepiej te ze sprężynkami. Jeśli ktoś ma na zbyciu to kupię za rozsądną cenę.

co to jest w ogole?? to element przewodow WN? jesli tak to chyba lepiej wydac 50-60 i kupic nowe przewody moim zdaniem of kors

to chyba te metalowe kapturki na fajke kabla zapłonowego po stronie świecy....

dokładnie tak, chodzi mi o te metalowe kapturki ze sprężynkami.

20zł za kpl. przewodów z 'radiatorami' stan bdb

Przewody konstruujesz korzystając z okablowania starych lampek na choinkę

Cytat:
2006-02-21 23:19:25, michał16v pisze:
20zł za kpl. przewodów z 'radiatorami' stan bdb

OK. Podaj numer konta i koszt przesyłki na priv.

tak w ciemno kupujesz??ja zawsze pokazuję foto(a nóż nie pasuje)
mój anglik miał taki zestaw zaaplikowany

ten 4 nigdy nie ma osłonki
a ze sprężynkami to po niedzieli będą

Cytat:
2006-02-22 22:57:11, michał16v pisze:
tak w ciemno kupujesz??

Jak w ciemno?
Do espero, ze sprężynkami - wszystko gra.
Oczywiście poczekam do przyszłego tygodnia na sprężynki.

Fachowo to się to nazywa odgromniki, i faktycznie wystepuja jedynie na trzech fajkach. Ale ze sprężynkami to ja nie widziałem jeszcze musze się przyznać

dajcie jakąś fotę
obecnie wogóle nie mam odgromników i wszystko jest OK

Cytat:
2006-02-23 15:56:14, Krzysiek-Diackon pisze:
Fachowo to się to nazywa odgromniki, i faktycznie wystepuja jedynie na trzech fajkach. Ale ze sprężynkami to ja nie widziałem jeszcze musze się przyznać dajcie jakąś fotę obecnie wogóle nie mam odgromników i wszystko jest OK

Jak kupiłem Espero miałem takie założone (właśnie ze sprężynkami umiejscowionymi na tym końcu który "wchodzi" do głowicy). Auto przyjechało z Niemiec więc może sprężynki są jakimś ich wymysłem. Niestety pozostało po nich jedynie wspomnienie, więc ewentualną fotkę zamieszczę jak już je będę miał.

A propos nazwa odgromnik wcale nie sugeruje funkcji chłodzenia a wydawało mi się, że po to one są.

[ wiadomość edytowana przez: kc dnia 2006-02-23 17:15:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: kc dnia 2006-02-27 22:43:04 ]

sprężynki to specjalność opla ale w oplu są 2 typu gniazd w kopułce i zależy jaka się trafi

A jakie jest ich praktyczne zastosowanie?
wysuwanie przewodów zapłonowych ze świec to chyba niezbyt pochlebne zastosowanie, poza tym za mało siły...

Cytat:
2006-02-26 20:36:23, kc pisze:
A jakie jest ich praktyczne zastosowanie? wysuwanie przewodów zapłonowych ze świec to chyba niezbyt pochlebne zastosowanie, poza tym za mało siły...

Ktoś kiedyś pisał, że założył przewody wn bez tych blach i przewody bardzo szybko uległy awarii (prawdopodobnie na skutek wysokiej temperatury)

Moje poprzednie Janmory wytrzymały na gazie 3 miesiące, wcześniej miałem Tesle (uchodzące za bardzo dobre) i wytrzymały rok. Oba zestawy były bez osłonek. Może faktycznie przyczyniło się to do szybszego zużycia.

tak wyglądaja championy na oplu 2.0 130koni(ten zestaw fajnie by chodził w espero)

niestety końcówki są inne niż w espero i dlatego mogę Ci polecić przewody te z wcześniejszego foto takie jak fabrycznie w espero montowali

OK biorę oryginalne, które pokazałeś poprzednio.
Prześlij mi na priv dane do przelewu i koszt.
Przewodów zapłonowych nie potrzebuję.
Prześlij same radiatory/odgromniki/osłonki jakby ich nie zwać.

już mam, udało mi się je zdobyć

w związku z brakiem odzewu

[ wiadomość edytowana przez: kc dnia 2006-03-08 21:04:55 ]

Witam,

Wczoraj kupilem orginalne przewody WN GM made in Korea w DU za 79PLN. Jakosc wykonania na oko bradzo dobra.
Zobaczymy jak dadza rade w boju.
Mam nadzieje ze bedzie to lepsze od tego polskiego szmelcu ktory po 3 miesiacach ma przebicia w kazdym mozliwym miejscu.

Ale chcialem napisac tylko ze maja one ten metalowy radiatoro-odgromnik-czycosinnego fabrycznie na sobie.

Pozdr
Jadzwin

Cytat:
2006-03-10 23:40:08, Jadzwin pisze:
Witam, Wczoraj kupilem orginalne przewody WN GM made in Korea w DU za 79PLN. Jakosc wykonania na oko bradzo dobra. Zobaczymy jak dadza rade w boju. Mam nadzieje ze bedzie to lepsze od tego polskiego szmelcu ktory po 3 miesiacach ma przebicia w kazdym mozliwym miejscu. Ale chcialem napisac tylko ze maja one ten metalowy radiatoro-odgromnik-czycosinnego fabrycznie na sobie. Pozdr Jadzwin

faktycznie w sklepie DU za taką cenę
Jak się pytałem kilka miesięcy temu chcieli 270PLN