Kupię bude do 126p z papierami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gołą karoserie z drzwiami bocznymi kupie/WARUNKI:/ w miare zdrowa/ tylko z waznymi papierami/ nie po dachowaniu ani mocno bita i szefcowana potem /dobrze by było gdyby była FL, oczywiscie Bis tez mile widziany no i w miare blisko Katowic, tak do 100 km
no i cena tez rozsadna

jest buda z FL z papierami - kumpel wczorajmowil ze moze oddac za parenascie pln byle ktos mu umowe podpisal. ciemno niebieska, na pewno warta uwagi

HNT
Gdzies ty był...jak ja swoja bude goniłem ponad pól roku...
Poszła 2 tygodnie temu

Znalazłem na allegro

>>>>KLIK<<<<

Cytat:
Mareczek12
Wysłany: 2006-02-22 21:51:33

Znalazłem na allegro

>>>>KLIK<<<<

hmmm troche daleko !!

nadal czekam na oferty foto na meila lub priva,
pozdro!!

Odświerzam...

a samych papierów niechcesz?? Jeszcze moge ci do nich dopłacić

Cytat:
levis87
Wysłany: 2006-02-24 13:40:47

a samych papierów niechcesz?? Jeszcze moge ci do nich dopłacić

heh jak 300pln mi dopłacisz to biore!!
potrzebuje nie perforowanej i nie bitej budy
zeby na szybko zbudowac kopie tego co mam- zbyt duzo juz dzwonkow miala moja poprzednia i remont srednio sie oplaca- lepsze rozwiazanie to kupno lepszej samej golej budy byle z papierami
PS: jakby ktos chcial to sam moge opchnac kawalek mojej starej blachy z papierami i tablicami- juz bialymi- 2002 ostatnia rejestracja i oc

Odświerzam... potrzebna mi zdrowa buda sama blacha najchętniej FL lub BIS(z tylnią klapą) ale nie bede wybredny jeśli trafi sie jakiś starszy lub el, byle nie zgnity( mocowanie zawieszenia, podłoga w miare w dobrym stanie) nie bita(żeby całe auto nie było czrterośladem, jakieś lekkie stłuczki ale fachowo naprawiane mogą być)
auto ma byc robione do codziennej jazdy, więc oczywiście papiery muszą być...
czekam na oferty- oczywiście nie chcę za darmo...

a co powies zna porobiona swiezo co bude? z el? wyamieniona podloga itp itd.....znajomy blacharz dostal auto do roboty ale koles niemial jak zapalcic i spisali umowe, oddal auto...tylko to nie jest buda za 100-200 zl.

ja mam do malowania bude z apapierem, oc przegląd jest
innegoi koloru mam drzwi, i pokrywy. buda jakoś lata 80 z kapliczką
jedyny minus to brak tylnej póli a powietrze ciagnie z jednej kratki. buda nie zgnita, sztywna obspawane mocowania amorów, wzmocnienia pod klatke, wzmocniona przednia sciana.
za 200pln oddam
jak coś to priv

Cytat:
bizer_trikolor
Wysłany: 2006-03-13 16:06:50

ja mam do malowania bude z apapierem, oc przegląd jest
innegoi koloru mam drzwi, i pokrywy. buda jakoś lata 80 z kapliczką
jedyny minus to brak tylnej póli a powietrze ciagnie z jednej kratki. buda nie zgnita, sztywna obspawane mocowania amorów, wzmocnienia pod klatke, wzmocniona przednia sciana.
za 200pln oddam
jak coś to priv

heh czemu tak daleko??

Ja mam auto cale odam za pare groszy(koszt ubezpieczenia) nowe zwrotnice(zero luzu), wszystkie galki ok. tez bez luzu, przód hamulce Brembo, buda trzyma sie kupy ale już była spawana, obecnie zdrowa.
brak kierownicy , foteli, tylnej klapy! Jest silnik(na monoplex-ie) i skrzynia(stan dramatyczny, ale ja jak go dosatalem to 100km przejechałem jeździ) Nie stoi na mnie, dostaniesz poprostu dwie umowy. Reszta do dogadania, auto stoi w Nowym Sączu.
Auto 86' , kolor czerwony,
gacekhp@o2.pl
PS. Mam też obrotomierz, kubełek i kierownice z nabą, ale to już osobno!
Pozdrawiam wszystkich!
Paweł