| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PaQu SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2006-03-12 17:57:08 Witam
Mam taki problem jak odpalam zimny silnik (mocno rzuca na stracie) to mam wraznie ze mi skrzynia uderza o most.
Gdy jade i skrecam w prawo stukanie znow sie pojawia ? Rura wydechowa raczej odpada, szarpalem za rure , ktora jest mocowna do skrzyni i mam wrazenie jakby skrzynia o cos pukala. Jesli ktos wie co to moze byc z gory slicznie dziekuje za odpowiedz. Dodam tyle ze skrzynia dziala prawidlowo nie zauwazylem zadnych anomalii |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-03-12 23:08:09 A moze juz poduszki nie ma pod tylnym mocowaniem skrzyni
A sprawdz jeszcze na kanale o co zachaczaja drazki kierownicze podczas skrecania |
PaQu SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2006-03-13 11:58:05 No i tak zrobie mam nadzieje ze to poduszka tylko |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-03-13 15:33:59 a nie rypie to czasem o wydech? Sprobuj dodac gazu, gdy wystapi ten halas. I slucha, czy sie nie zmieni. U mnie rutututalo, jak wydech kapke zwisł był.
pomijam temat poduszki - ona moze sobie byc, ale jak jest zmurszala, to juz g.daje. A pewnie jest. |