| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BoczeQ Opel Corsa GSI Mikołów | 2006-04-22 22:54:36 Witam zapisałem sie na rajd http://www.peugeot.pl/locale/sport/index_653.php Mam prawko doeprio od paru tygodni wiec to chyba dobry opmysł na poczatek. Co o tym myślicie za 40 zł to chba warto macie moze jakies rady to bede wdzieczny Pozdrawiam |
qbara fiat 126p chrzanów | 2006-04-23 10:28:52 moje zdanie jest takie ze rajd młodych to kupa z grochem!
organizacja niepowiem- miła ale: -masz tylko 2 przejazdy (w tym jeden sie liczy) i to nie to ze najlepszy z 2ch tylko ten 2gi bo 1szy jest próbny:/ -za bład w stylu smyrniecie pachołka oponą odrazu red flag dyskwalifikacja!! paranoja -synalki i rodzinka prezesów salonów i firmy jezdzą po pare razy co jakis czas na na 2 torach co aby nikt sie nie kapnoł ale ja widziałem ze jakaś pipa cwaniak jezdzil ze 5 razy.... NO COMENT to tyle odemnie ale jak chcesz mozesz sie spróbowac bo ja tez chciałem ale juz wiem ze to strata kasy. pzdrawiam |
BoczeQ Opel Corsa GSI Mikołów | 2006-04-23 11:59:57 dzieki to widze ze jednak niewarto dobrze ze kasy jeszce niewysłałem. |
![]() _Arti_ klubowicz TGR Opel Bieruń | 2006-04-23 20:24:45 ja nawet byłem w warszawie na finałach ![]() |