BELKA TYLNA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile może kosztować wymiana tylnej belki w essim kombi 91r.?
rozbieżność cenowa jest cholernie wielka po tym jak sie dowiadywałem w kilku warsztatach

A jaka to róźnica ,czy to kombi czy nie ile ci wołali po warsztatach???

OD 250 - 450 ZL.

8 srub kola , 2 sruby bebny , sciagnac likne , 8 srub belka, razem 18 srub, to chyba nie powinno byc drogie , ale pewnie ze 100 kosztuje

A co to za filozofia wymienic samemu ??

jasne to wpadnij i wymień

Jesli sugerowac sie liczba srub to zeczywiscie nie filozofia ale fakt faktem ze jest to element zawiechy i na dodatek na obydwa tylne kola, co innego gdyby to bylo pojedyncze kolo. Bylo by cza sobie jakies podporki pochytac (ewentualnie klocki z drzewa) bo na lewarku nie ma co stawiac. Jest to dosyc pracochlonne ale za to zaoszczedzisz na kasie. Ja bez kanalu ostatnio wymienialem tlumik srodkowy w moim kombi. Mialem troche trudnosci z demontazem calego wydechu bo autko stalo stalo na wlasnych kolach bez zadnych lewarkow czy kanalu. Co prawda cale 2 dni IN PUPA ale kasa zaoszczedzona i ta satysfakcja na koncu. Ale wybor w koncu do ciebie nalezy>
Pozdrawiam

Cytat:
2006-03-13 18:24:40, Karkol pisze:
Jesli sugerowac sie liczba srub to zeczywiscie nie filozofia ale fakt faktem ze jest to element zawiechy i na dodatek na obydwa tylne kola, co innego gdyby to bylo pojedyncze kolo. Bylo by cza sobie jakies podporki pochytac (ewentualnie klocki z drzewa) bo na lewarku nie ma co stawiac. Jest to dosyc pracochlonne ale za to zaoszczedzisz na kasie. Ja bez kanalu ostatnio wymienialem tlumik srodkowy w moim kombi. Mialem troche trudnosci z demontazem calego wydechu bo autko stalo stalo na wlasnych kolach bez zadnych lewarkow czy kanalu. Co prawda cale 2 dni IN PUPA ale kasa zaoszczedzona i ta satysfakcja na koncu. Ale wybor w koncu do ciebie nalezy> Pozdrawiam

wszystko fajnie tylko ja nie mam czasu -pracuje tym statkiem i nie moge sobie pozwolic na bawienie sie we własnym zakresie