Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-10-16 20:04:21 Sam sobie przeczysz:
-i dysze,pompka pracuje prawidłowo a ze spryskiwacza- -a w trakcie włączania nie słychać żadnej pracy pompki itp- Moze jest to co u mnie - wg. p. Miska zaciera sie ze starosci - aktualnie czekam na wymiane. |
![]() drakko1 HF MEMBER MITSUBISHI MIRAGE Rzeszów | 2005-10-17 10:25:20 je4śli ći padła pompka proponuje się udać do aso deaewwo i zakupić od matiza ![]() |
dakro HF MEMBER Hyundai PONY GLS Chełm | 2005-10-17 10:35:26 ... a kosztuje 1/3 ceny mniej niż hyundajowska |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-10-17 12:07:22 nie wiem jak w accencie ale pompka do coupe kosztuje 120 zeta ![]() ps- u mnie był takki fajny patent, ze od poczatku nie działał mi spryskiwacz tył - jakoś mi to nie przeszkadzało. ale ostatnio nie działał przód i to juz przeszkadza... na podnośnik i patzre a tu zonk - jedna pompka z jednym wyjsciem ... Po konsultacji w serwisie powinien być zbiornik z miejscem na 2 pomki ....zbiornik wygląda n aorginał i stoi na mocowaniach fabrycznych...nieźle..w srodku pomka z oznaczeniem GMhmm jeszcze lepiej ... instalacja podprowadzona pod 2 pompki... no to zapakował żem ja ![]() ![]() ![]() |
![]() Aliszer HF MEMBER Polonez Kombi 1.6 MPi Pruszków | 2006-03-12 22:52:41 Witam
Właśnie rozwiązano problem spryskiwaczy w moim aucie, z czego niezmiernie się ciesze. ![]() Problemem jeśli chodzi o przód była zapchana siateczka w pompce, a przyczyną było chyba zmieszanie 3 różnych płynów w zbiorniku co doprowadził do powstania "śluzowatej" zawiesiny która zakleiła szczelnie siatkę. Tył okazał się być dużo prostszy - zapchana dysza. Swoja drogą to dostęp do zbiorniczka i pompek jest - jak dla mnie -nieco zbyt uciążliwy. |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2006-03-14 21:50:43 No dostep do zbiorniczka to jest po prostu marzenie Kiedyus prawie godzine lezalem w kaluzy i probowalem go wyciagnac ![]() ![]() POZDRAWIAM!!!!!! |