Na benzynie slabnie powyzej 4000obr/min ...co jest ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co to moze byc nadmieniam ze ciagle sie borykam z brakiem ssania i gasnieciem na benzynie gdy jest zimny....no i az sie wstyd przyznac dzisiaj dostalem baty od jakiegos hundaia na swiatlach, essi nie chcial jechac powyzej 4000tys na benzynce, gaz do dechy a on nic

sporo tego .... ( czynników) od świec przez filtry po układ wydechowy ...
nie cierpie tego ale ... uzyj wyszukiwarki ?

Cytat:
2006-03-15 22:27:16, le-mar pisze:
sporo tego .... ( czynników) od świec przez filtry po układ wydechowy ... nie cierpie tego ale ... uzyj wyszukiwarki ?

zawsze najpierw uzywam wyszukiwarki ale jestem zdruzgotany ta przegrana pozatym nikt jednoznacznie nie moze mi odpowiedziec albo chociaz naprowadzic dlaczego ja nie mam ssania i dlaczego mi gasnie jak jest zimny

moze walek juz ma krzywki wytarte i dlatego powyzej 4tys nie ciagnie juz. czynnikow jest naprawde sporo

witam czynników może byc wiele od drobnej pierdółki po inne poważniejsze rzeczy... może tłumiki nie-ma ciśnienia na wydechu le-mar ma rację............ sprawdz czujnik temp. i paliwo

Cytat:
2006-03-15 22:41:56, liked pisze:
moze walek juz ma krzywki wytarte i dlatego powyzej 4tys nie ciagnie juz. czynnikow jest naprawde sporo

no to juz jest czarna wizja konkret, samochod ma przekulane dopiero 115 kkm wiec raczej ta wersja odpada....cisnienie na kazdym garnku idealne wrecz ksiazkowe

Cytat:
2006-03-15 22:42:31, cycek pisze:
witam czynników może byc wiele od drobnej pierdółki po inne poważniejsze rzeczy... może tłumiki nie-ma ciśnienia na wydechu le-mar ma rację............ sprawdz czujnik temp. i paliwo

ok ok zabiore sie za czujniki temp, zmienie filtr paliwa zerkne czy kat nie padl zatankuje jakas porzadna benzinke i sie zobaczy jak sie nie uda to bede prosil o pomoc ! i napewno z Wasza pomoca essi wroci do zycia
pozdro

a na biegu jałowym się wkręca ?
jesli nie to filtr powietrza -a moze dolot przytkało ?