MotoNews.pl
11 Przewodziki WN (147833/0) - NT

Przewodziki WN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zagazowana astre 1,6 16v i zaczely sie herezje z obrotami. Zajechalem na serwis a oni wyskoczyli mi z tekstam ze sztrumy trzeba wymienic. No i ja z takim pytaniem, jakie przrzewody nadaja sie do takiej asterki

witam........odnosnie pytania to nie polecę żadnych Janmorów, Sentechów 2 generacji itp szrotów za 50 wzwyż a czasami więcej wielokrotnie przepłaconych ze wzgledu na ładne pudełko i opis że nadają się do gazu. Weź dopłać parę złotych i kup coś z górnej półki: champion, Bosch, NGK lub polecane przeze mnie BERU. Oczywiście z pewnej reki i odpowiednio dobrane pod silnik

Cytat:
2006-05-28 23:01:34, holland2 pisze:
witam........odnosnie pytania to nie polecę żadnych Janmorów, Sentechów 2 generacji itp szrotów za 50 wzwyż a czasami więcej wielokrotnie przepłaconych ze wzgledu na ładne pudełko i opis że nadają się do gazu. Weź dopłać parę złotych i kup coś z górnej półki: champion, Bosch, NGK lub polecane przeze mnie BERU. Oczywiście z pewnej reki i odpowiednio dobrane pod silnik

A ja dla odmiany polece JANMOR, ale w wersji pełnosilikonowej (UWAGA: silikAnowe to nie silikOnowe!!!). mam takie w swoim aucie od 20.000 km i nie mam żadnych problemów. Zapłaciłem za nie 120 zł i wiem, ze były tyle warte!!!

zgadza się: są silikonowe i silikanowe przy czym te pierwsze "dłużej leżą w beczce z olejem transformatorowym" a 20 000 przy lekko wzbogaconej mieszance to oczywiście z biedą wytrzymują...........

przy gaźniku tymbardziej..............

A co sądzicie o przewodach firmy KAGER PRZEWODY
o swiecachSWIECE
czy warto sie w to bawic