Kręciołek AK 12.03 (Kraków)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski zaprasza, na zawody, które odbędą się 12 Marca 2006 (niedziela), na terenie "zajezdni" przy ul. Stelli-Sawickiego w Krakowie.

Wpisowe:· 30zł płatne na miejscu imprezy

Dla kierowcy i ewentualnego pilota wymagane kaski.

Trasa imprezy będzie składała się z jednej próby w formie mini Os-u, przejeżdżanej trzykrotnie (do klasyfikacji końcowej będą zaliczone 2 najlepsze czasy) lub czterokrotnie - w zależności od frekwencji. Start do próby będzie poprzedzony dwoma przejazdami treningowymi.

Przewidziany start imprezy o godz. 10:30 - zapisy na miejscu od godz. 9:30 do 10:15

Dla zwycięzców klas oraz dla najlepszej trójki w klasyfikacji generalnej przewidziane są nagrody.

Na imprezie jako gość pojawi się Łukasz Kalicki, zawodnik startujący w mistrzostwach Polski.

Regulamin imprezy i formularz zgłoszeniowy - dostępne na www.automobilklub.krakow.pl.

Serdecznie Zapraszamy!

Na jaki adresik wysylac zgloszonko?biuro@automobilklub.krakow.pl ?

stronka AK chyba się cosik wywaliła

imprezka fajna ale niestety jeszcze sie nie zjawimy...szykujemy sie na 19ego

rzeczywiście coś im wywaliło, ja zgłoszenie wysłałem na wrcone@poczta.onet.pl i otrzymałem potwierdzenie, można też chyba na podany wyżej adres AKrakowskiego

Moze uda mi sie wystartowac jak przyjade wczesniej z wioski:d
ioczywiscie odswieze troche auto :d
wybiera sie ktos jeszcze??
pozdrawiam

Będe w roli kibica

ja tez bo szrot sie popsul.

Konrad co z tym kjsem 19ego? :/ czemu go nie ma? :/ najblizszy 2 kwietnia...idzie sie pociac, czlowiek sie juz nastawil na start, zapiernicza z robota a oni pisza ze go nie bedzie :/ bedzie jakas impreza zastepcza?

czy ma ktos jakies swierze linki ze zdjatkami

Cytat:
2006-03-13 20:43:47, rallyman pisze:
czy ma ktos jakies swierze linki ze zdjatkami

PitusK coś tam ma ale jakiegoś zawiasa chycił

Cytat:
2006-03-07 21:15:00, 3zeR_MDS pisze:
Konrad co z tym kjsem 19ego? :/ czemu go nie ma? :/ najblizszy 2 kwietnia...idzie sie pociac, czlowiek sie juz nastawil na start, zapiernicza z robota a oni pisza ze go nie bedzie :/ bedzie jakas impreza zastepcza?

Z tego co widziałem to wpadłeś nim do smoły...........

Cytat:
2006-03-13 20:59:13, mateuszc pisze:
PitusK coś tam ma ale jakiegoś zawiasa chycił

nic nowego lol!

Cytat:
2006-03-07 21:15:00, 3zeR_MDS pisze:

dokładnie, ja też się nastawiłem na start a tu taki zonk. nie maja jeszcze podpisanej umowy z platinum (kwestia jednego pier....podpisu bo wszystko jest uzgodnione tylko nikt nie ma czasu) dlatego wołali odwołac kjs niz zrobic bez sponsora głównego, no cóż...
Niestety będe musiał zapierdzielac specjalnie do limanowej zeby zrobic 6 kjsów do konca czerwca...

a co do kręciołka to super było, szkoda tylko ze rozkręciłem się dopiero na 3 przejeździe

A czy to prawda ze w najblizszy weekand w tym samym miejscu ma sie odbyc kolejny kreciolek cos mi sie obilo o uszy
jesli tak to superowo

Cytat:
2006-03-14 00:39:53, rallyman pisze:
A czy to prawda ze w najblizszy weekand w tym samym miejscu ma sie odbyc kolejny kreciolek cos mi sie obilo o uszy jesli tak to superowo

też tak słyszałem, ale na i po rozdaniu nagród organizatorzy jakoś nic nie wspominali...

hehe Rallyman teraz cię kojarze jechałeś srebrnym cc ze mną w klasie

fajnie jakby był kręciołek w tą niedziele . Jak byście mieli jakieś info to napiszcie

Cytat:
2006-03-14 16:17:31, Konrad_P pisze:
hehe Rallyman teraz cię kojarze jechałeś srebrnym cc ze mną w klasie

A Ty dokladnie ktorym pomykales autkiem? Czy to ta biala 900 w ktorej podajze jechalo dwoch kierowcow
ktore miejsce koledzy zajeli

akurat śmigałem (na zmianę z klubową koleżanką) z numerem 1 (tak tak to mną tak poniewierało podczas pierwszego przejazdu ) dla zainteresowanych są juz wyniki na stronie AK

2 w klasie ladnie kolega pojechal
Jutro sie skontaktuje z kims z AK krakowkiego i sie szybiutko dowiem- w razie czegos jade

Skontaktowalem i sie i niestety nie ma w ta nieziele zadnego kreciolka ale powiedziano mi ze prawdopodobnie zrobia wiecej takich imprez na tej zajezdni i bedzie klasyfikowany do pucharu kreciolka -fajnie bedzie

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-03-15 13:02:22 ]