Koncepcja adio do BX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam koncepcjena audio do mego BX zdecydowałem sie na jednostke centralną firmy pioneer 7100R (delfin) moc 4x45w do przodu kupiłem głosniki sony x plod (woofery + gwistki na zwrotnicy ) o mocy 150w 35rms są to głosniki model XS-HA 1327 z tyłu mam dwie elipsy blaupunkt GTX o mocy 135w 45rms ido kufra chce wrzócic jakiegos suba i napendzac tył czyli elipsy i suba jakims dobrym wzmakiem mysllaem o magnat clasic 360 4x90rms z filtrami co o tym myslicie

Skoro juz to wszystko masz to ja bym tylko zmienil koncepcje zasilenia glosnikow ze wzmacniacza: sub na mostku i przod na 2 kanalach a nie tyl. Idac na koncert nie stoisz plecami do sceny raczej i wazniejsze jest to co slyszysz z przodu a nie z tylu chyba?

ja bym wymienił cały sprzet... no ale skoro juz tak jest a nie inaczej to trudno Co do wzmacniacza to nie jest to najlepszy wzmak... Moze podaj ceny jakie i w co bys chciał zainwestowac to moze cos sie dobierze

radio 400 wzmak ok300 a tuba lub subb 250 przód juz mam sony x plod 2 drozny na zwrotnicach