ładafak? spyskiwacze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po pierwsze to serdecznie wszystkich witam po długiej przerwie

Mam jedno pytanko odnośnie spryskiwaczy - przestała działać pompka - nie jest spalona, bo czasami jak długo pojeźdzę i auto porządnie się nagrzeje to zaczyna działać. Podobnie przerywa mi klakson. Co to może być?

Aha - i jeszcze antena - od tych cholernych mrozów schowała się i ani myśli wyjść

Cytat:
2006-03-16 09:59:39, elChopin pisze:
Po pierwsze to serdecznie wszystkich witam po długiej przerwie Mam jedno pytanko odnośnie spryskiwaczy - przestała działać pompka - nie jest spalona, bo czasami jak długo pojeźdzę i auto porządnie się nagrzeje to zaczyna działać. Podobnie przerywa mi klakson. Co to może być? Aha - i jeszcze antena - od tych cholernych mrozów schowała się i ani myśli wyjść

Bezpiecznik?

odrazu to sprawdziłem, niestety to nie to

Obawiam się,że nagrzanie auta nie ma nic do rzeczy. Podejrzewam,że jak rozłączysz kostkę elektryczną to posypie się zielony pył .A ponieważ masz ABS,to czeka cię trochę robory,żeby dostać się do pompki .
Ech,kochana nasza zima i wszechobecna sól zżerająca wszystko co metalowe

no chyba właśnie muszę tak zrobić - anetenę już rozbebrałem, totalny zielony proszek...

ŁADAfuck????

FIATfuck!!!

Tylko ostrożnie z WD40, lepiej oczyścić styki drobnoziarnistym i użyć kontakta (np. do potencjiometrów)

heheh

si Padre