Owiewki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakiej firmy owiewki są najleprze do poldiego?

Ja kupiłem na przednie drzwi owiewki niemieckiej firmy ClimAir, "dymne" w odróżnieniu od polskich nie matowią się od słońca i nie wypadają

dostałem je w promocyjnej cenie 29,90 zł (99,00 bez promocji) w Norauto.

Ja mam owiewki HEKO przyciemnione (4 szt) i jak narazie wszystkie są na swoim miejscu... Koszt kompletu ok.54 zl

Pozdrowionka ze Środy Wlkp.
OLI_F50

[ wiadomość edytowana przez: OLI_F50 dnia 2002-09-24 16:42:21 ]

Też mam HEKO przyciemnione 4 szt-50 zeta i też sobie chwalę.

Po 2 latach moje owiewki Heko pokryły się siatką drobniutkich pęknięć i stały się nieprzezroczyste. Ciężko się je wkładało do przednich drzwi (musiałem usunąć przynitowaną do ramki okiennej skuwkę). Szyba przednia ciężko się domykała.

Mozna kupic owiewki do Fiaciora>bo ja sie pytalem w sklepie i facet mi powiedzial ze nie ma juz w sprzedazy((((((

Masz na myśli owiewki na szyby w drzwiach?Ops z tym może być problem

Tak>dokladnie chodzi mi o owiewki na szyby.

Firma HEKO ma w ofercie owiewki do DF-a, nie podali ceny, sprawdzałem na ich stronie www.heko.com.pl

gielda Zeran - niedziela rano

Ja bym proponowal sie przjechac po shrotach ostatnio na jednym spedzilem pol dnia caly bagaznik czesci a zaplacilem 100 zl. Owiewki byly tylko przybrudzone ale dalo by sie z nich zrobic jeszcze cos

Chcialbym sobie kupic owiewki HEKO tylko nie za bardzo wiem jak w DFie je sie instaluje skoro w dzwiach sa dwie szyby oddzielone slupkiem. Czy one sa juz tak odlane ze wszystko ladnie pieknie sie montuje? I jeszcze jedna sprawa. Jak z montazem? Tzn wklada sie je w szczeline na gorze a jak montuje sie je przy tej szybie trojkatnej?